MEDIA

Survivor 5/7 spoiler: Μπροστά η Ασημίνα, αλλά το κάνει ντέρμπι η Μαίη!

Προηγείται η Ασημίνα στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμα. Πάμε για μεγάλο ντέρμπι.

Survivor 5/7 spoiler: Προηγείται η Ασημίνα στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμα. Ντέρμπι τον ημιτελικό!
Survivor 5/7 spoiler: Μπροστά η Ασημίνα, αλλά το κάνει ντέρμπι η Μαίη!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor 5/7 spoiler: Αυτή είναι το απόλυτο φαβορί για την τριάδα του ημιτελικού γράψαμε την Δευτέρα. Αληθές είναι. Η Ασημίνα έχει το προβάδισμα να είναι στον ημιτελικό του Survivor, αλλά η μεγάλη σε χρονική διάρκεια ψηφοφορία δίνει αβάντα και στη Μαίη που μπορεί να το κάνει ντέρμπι στον ημιτελικό.

Η αρχική μας πληροφόρηση ήταν λανθασμένη. Να το αναφέρουμε αυτό αρχικά για να ξέρουμε τι λέμε. Η πληροφορία πως η ψηφοφορία θα διαρκέσει μία ώρα. Τελικώς η ψηφοφορία για το ποια εκ των Ασημίνα και Μαίη θέλει ο κόσμος να δει στην τριάδα του ημιτελικού. Τελικά, οι γραμμές θα κλείσουν μετά την έναρξη της όλης διαδικασίας. Κι αυτό μπορεί να φέρει ανατροπές.

Η δική μας ψηφοφορία συνεχίζει να είναι στον αέρα. Μάλιστα κυλάει διαφορετικά σε σχέση με αυτή του ριάλιτι επιβίωση του ΣΚΑΪ. Η Μαίη είναι πιο ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που «τρέχει» από την Δευτέρα.

Survivor 5/7 spoiler: Μπροστά η Ασημίνα, ντέρμπι στο τέλος

Οι ψηφοφορίες ανάμεσα σε δύο παίκτες του Survivor είναι τέτοιες που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ή να προβλέψεις με ασφάλεια το αποτέλεσμα. Αυτό έχει να κάνει πολλές φορές με ένα σωρό παράγοντες. Με άλλα λόγια, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε πριν από λίγο, η Ασημίνα έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από την Μαίη. Η διαφορά όμως δεν είναι ασφαλείας. Ένα «μπραφ», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, χρειάζεται για να γίνει η ανατροπή. Και αρκετός κόσμος θα ψηφίσει και προς την έναρξη του Live στο Γαλάτσι. Κρατάμε το ότι η Ασημίνα παραμένει μπροστά, αλλά η κεφαλή είναι βραχεία. Στο τέλος της ημέρας πιθανότατα θα κατορθώσει να είναι στην 3άδα και να προσπαθήσει η Ασημίνα να σπάσει το σερί, αλλά πλέον η σιγουριά που είχαμε μία μέρα πριν δεν υπάρχει.

Media νέα

Survivor: Με αυτά τα στατιστικά τελειώσαν το παιχνίδι οι παίκτες της 4άδας!

Σταυρούλα Χρυσαεϊδη: Στόρυ με τον Παναγιώτη Τριβυζά – Το πάρτι έκπληξη μετά το Survivor!

Ο Αρκάντιους Μίλικ έβγαλε γυμνή φωτογραφία της γυναίκας του στη φόρα

 

Exit mobile version