MEDIA

Survivor 9/1 spoiler: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! Αυτή αποχωρεί από το All STAR!

Επιβεβαιώνεται η οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor All Star, πολύ νωρίς. Γυναίκα είναι και δεν αλλάζει η απόφαση. Οριστικό Survivor spoiler.

Survivor 9/1 spoiler: Επιβεβαιώνεται η οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor All Star, πολύ νωρίς. Γυναίκα είναι. Οριστικό Survivor spoiler.
Survivor 9/1 spoiler: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! Αυτή αποχωρεί από το All STAR!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor 9/1 spoiler: Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να δούμε την πρώτη αποχώρηση από το Survivor All Star, αλλά πλέον είναι πιθανό να δούμε και κάποια νωρίτερα. Η φημολογία επιβεβαιώνεται. Πρόκειται για επιβεβαιωμένο Survivor spoiler.

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο, ξημέρωσε κιόλας εκεί, ρωτήσαμε και μάθαμε αν η Βρισηίδα ζήτησε να αποχωρήσει.

Πράγματι το έκανε και μάλιστα δεν μπόρεσε να της αλλάξει γνώμη κανείς. Ούτε ο Σπύρος Μαρτίκας μπόρεσε να τη μεταπείσει. Γενικώς έπεσαν πάνω της αρκετοί και ο ψυχολόγος του παιχνιδιού, αλλά δεν…

Το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά βγαίνει αληθινό. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star και μάλιστα πρόκειται για οικειοθελής αποχώρηση. Και μάλιστα είναι οριστική.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μάθουμε και τον λόγο.

Ρονάλντο: Τα πέταξε σχεδόν όλα η Τζορτζίνα – Πώς θα αντιδράσουν οι Σαουδάραβες – Δεν θέλει να φοράει μακριές φούστες

Ακατάλληλα πλάνα με το καλημέρα στο Survivor

Ολυμπιακός: Κρίσιμες μέρες για τον αριστερό μπακ

Exit mobile version