MEDIA

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από τρεις εβδομάδες παρουσίας. Αυτά τα χρήματα πήρε.

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από τρεις εβδομάδες παρουσίας. Αυτά τα χρήματα πήρε.
Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολόνα Ζακλίν Καλύβα
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Survivor All Star τελείωσε για μία ακόμα γυναίκα. Μετά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιο είναι το ποσό που βάζει στα ταμεία της από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Αυτή είναι τρίτη γυναίκα που αποχωρεί από το Survivor, μετά την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα που έφυγε οικειοθελώς. Η κακή αγωνιστική της παρουσία βελτιώθηκε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, η Καρολίνα ήταν ανάμεσα σε δυνατούς παίκτες σε αυτή την ψηφοφορία. Αυτή ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει, το είχαμε αναφέρει. Και αυτό συνέβη. Εκείνη έφυγε.

Φταίει η όλη ιστορία με τον Μάριο; Η Καρολίνα είχε γλιτώσει στο τσακ και την περασμένη εβδομάδα. Διότι, η διαφορά της ήταν μικρή από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τελική κατάταξη. Επομένως, είναι πιθανό να αποχωρούσε ούτως ή άλλως. Μικρός αστερίσκος ίσως με τον Τάκη Καραγκούνια.

Απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 5.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, για τους παίκτες. Τρεις εβδομάδες έμεινε μέσα η Καρολίνα Ζακλίν, αυτό σημαίνει 15.000 ευρώ.

Οικονομική λίστα

 

Exit mobile version