MEDIA

Survivor All Star: Αυτό κερδίζει ο νικητής του 2ου αγώνα ασυλίας – Εντυπωσιακό έπαθλο!

Ο 2ος αγώνας ασυλίας του Survivor All Star, χαρίζει έπαθλο ένα αυτοκίνητο σε κάποιον παίκτη!

Ο 2ος αγώνας ασυλίας του Survivor All Star, χαρίζει έπαθλο ένα αυτοκίνητο σε κάποιον παίκτη, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στη Φαίη Σκορδά
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Survivor All Star οδεύει στην τελική του ευθεία και όπως αποδεικνύεται τα έπαθλα που προσφέρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε όσους καταφέρνουν να διακριθούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακά και πλουσιοπάροχα.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για το μεγάλο ποσό που έλαβε ο Σπύρος Μαρτίκας που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, «ο 2ος αγώνας ασυλίας θα χαρίσει σε παίκτη ένα αυτοκίνητο!

Συγκεκριμένα είπε: «Δύο αμάξια σας είχα πει. Το ένα αμάξι το κέρδισε φυσικά ο Σάκης Κατσούλης.  Και λέω φυσικά για υπερείχε αγωνιστικά. Το δεύτερο αμάξι ποιος θα το κερδίσει. Πολύ σύντομα λοιπόν, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο δεύτερος αγώνα για το τεράστιο αυτό έπαθλο, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω αν θα συμμετέχει ξανά ο Σάκης Κατσούλης ή όχι. Οταν πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα σας πω. Πάντως το δεύτερο αυτοκίνητο πάει στον Άγιο Δομίνικο και ένας από τους παίκτες θα το διεκδικήσει».

Survivor All Star: Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν για το έπαθλο του 2ου αγώνα ασυλίας 

Exit mobile version