MEDIA

Survivor αποχώρηση 21/3: Κλειδωμένο spoiler! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Έσκασε πριν από λίγο το ποιος θα είναι υποψήφιος από την μπλε ομάδα. Η πρώτη υποψηφιότητα, διότι θα βγει και δεύτερη.

Survivor αποχώρηση 21/3: Έσκασε πριν λίγο το ποιος θα είναι υποψήφιος από την μπλε ομάδα. Η πρώτη υποψηφιότητα, διότι θα βγει και δεύτερη.
Survivor αποχώρηση 21/3: Κλειδωμένο spoiler! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor αποχώρηση 21/3: Έκπληξη; Οι εκπλήξεις είναι κάτι συνηθισμένο στο Survivor. Διότι, έκπληξη έχουμε πλέον όταν δεν έχουμε έκπληξη. Σπάνιο φαινόμενο είναι αυτό στο ριάλιτι επιβίωσης. Έσκασε πριν από λίγο στο mediatime ο πρώτος μπλε υποψήφιος.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Η Γεωργία βλέπει όσους βγάζουν spoiler να ζορίζονται τα τελευταία, αλλά έτσι είναι το Survivor spoiler. Δύσκολο σπορ. Τα αλλάζουν, τα αλλάζουν εκ νέου. Από το πρωί είχε βγει πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι ο πρώτος υποψήφιος από τους μπλε. Διότι, σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία.

Το θέμα είναι όμως πως οι νέοι Μαχητές έχουν αλλάξει. Ο Μαρτίκας δεν είναι αρνητικός στα αγωνίσματα. Όσα έχει φέρει, τόσα έχει χάσει. Δίνει τις νίκες του με δυο λόγια. Δεν το έχουν παρατηρήσει αυτό λέτε οι συμπαίκτες του; Ασφαλώς και το έχουν σημειώσει και παρατηρήσει. Τι πρόκειται να γίνει λοιπόν;

Η απάντηση είναι ΕΔΩ

Αθλητικά νέα σήμερα

Έλεγχος Διαιτησίας: O Γκάμαρης δεν φώναξε τον Κουτσιαύτη και καλά έκανε! Που κοίταγε ο Μπόγκναρ;

Έλληνες του εξωτερικού: Γιακουμάκης, Τσιμίκας και Πέλκας, τα παιδιά της νίκης! (Vids)

Θα μείνει ο Πρίφτης στον Παναθηναϊκό;

Exit mobile version