Επικά σκηνικά είχαμε χθες στο Survivor μετά το έπαθλο επικοινωνίας, που κέρδισε η Μπλε ομάδα και είχε την ευκαιρία να δει μηνύματα φίλων.

Το Survivor έγινε… Big Brother: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη περίμενε να δει μήνυμα του Γιώργου Λιβάνη, με αποτέλεσμα να ζηλέψει ο Σάκης Κατσούλης, ενώ και ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

Ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και μιλώντας μόνος του στην κάμερα, έδωσε στεγνά το «ζευγάρι» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα!».

Η 25χρονη παίκτρια όμως θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στον Γιώργο Λιβάνη εξήγησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, να μου πει δύο κουβέντες. Δεν ήταν και μπορώ να κατανοήσω ακριβώς το γιατί. Μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί η σχέση μου με τον Σάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο. Από την πλευρά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και να το σεβαστώ. Από εκεί και πέρα εγώ περιμένω τη στιγμή που θα βγω έξω και θα του εξηγήσω δύο πράγματα και ελπίζω να καταλάβει».