MEDIA

Survivor: Χάδάκια η Μαίη στον Στάθη και «φωτιά» στο Twitter! – «Τι θα πει η Παναγιώταρου;»

Το «τρυφερό» στιγμιότυπο ανάμεσα σε Στάθη και Μαίη στο αποψινό (13/6/2022) Survivor, έβαλε... φωτιά στο Twitter!
Survivor: Χάδάκια η Μαίη στον Στάθη και «φωτιά» στο Twitter! – «Τι θα πει η Παναγιώταρου;»

Από νωρίς πήρε «φωτιά» το Twitter στο σημερινό (Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022) επεισόδιο του Survivor. Παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο λόγος που η πλατφόρμα πήγε να… κατεδαφιστεί δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά… ερωτικός.

Στις οθόνες προβλήθηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο πρωταγωνιστείς ήταν ο Στάθης Σχίζας και η Μαίη. Όπως ήταν φυσικά τα μεταμεσονύχτια χάδια που έκαναν Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και Στάθης δεν πέρασαν απαρατήρητα!

Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε παρακάτω η Μαίη είναι ξαπλωμένη δίπλα από τον Στάθη και κάποια στιγμή φαίνεται να τον χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι και στο πρόσωπο. Στη συνέχεια σηκώνεται και φεύγει πάντως, ίσως γιατί εκείνος δεν ανταποκρίθηκε.



Ακόμη κι έτσι όμως το Twitter πήρε «φωτιά» για το Survivor καθώς ο Στάθης έχει σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία οι τηλεθεατές αναρωτιόνταν τι άποψη θα έχει!

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για το στιγμιότυπο στο Survivor 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Από ήλιο σε ήλιο: Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ!

Από ήλιο σε ήλιο: Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ!

Τι συμβαίνει με τη σειρά «Από ήλιο σε ήλιο»

Media
Media: Η μοναδική εκπομπή του ΣΚΑΪ που σώζει την παρτίδα στην τηλεθέαση

Η μοναδική εκπομπή του ΣΚΑΪ που σώζει την παρτίδα στην τηλεθέαση

Είναι η μοναδική εκπομπή του ΣΚΑΪ που κρατά ζωντανή την επαφή με την τηλεθέαση. Το «Η Ελλάδα Ψηφίζει» συνεχίζει να παίζει μπάλα στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου με διαδραστικό περιεχόμενο

Media
Media: Το Θαύμα: Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός που θα υποδυθεί γιατρό στο φάσμα του αυτισμού!

Το Θαύμα: Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός που θα υποδυθεί γιατρό στο φάσμα του αυτισμού!

Η σειρά «Το Θαύμα» έρχεται στην ελληνική τηλεόραση.

Media
Media: Ποια εκπομπή κατέκτησε την πρωινή ζώνη – Ποιοι έπεσαν κατακόρυφα

Ποια εκπομπή κατέκτησε την πρωινή ζώνη – Ποιοι έπεσαν κατακόρυφα

Ανατροπές και εντυπωσιακές μετακινήσεις στην κατάταξη της πρωινής ζώνης, με τη Φαίη Σκορδά να κάνει θεαματικό come back και την Κατερίνα Καινούργιου να βλέπει τα νούμερά της να καταρρέουν.

Media
Media: Ελευθέριος Βενιζέλος – Η ζωή ενός ηγέτη: Αυτοί οι ηθοποιοί κλειδώνουν για το cast της νέας υπερπαραγωγής της ΕΡΤ

Ελευθέριος Βενιζέλος – Η ζωή ενός ηγέτη: Αυτοί οι ηθοποιοί κλειδώνουν για το cast της νέας υπερπαραγωγής της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζει μία από τις πιο φιλόδοξες ιστορικές παραγωγές της με θέμα τη ζωή του Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήδη έχουν ξεκινήσει προχωρημένες συζητήσεις και κλείνουν οι πρώτοι πρωταγωνιστές του μεγάλου αυτού project.

Media
Media: ALPHA – United Group: Ένταση, αλλαγές και παρασκήνιο στα υψηλά κλιμάκια

ALPHA – United Group: Ένταση, αλλαγές και παρασκήνιο στα υψηλά κλιμάκια

Ένα εκρηκτικό παρασκήνιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον ALPHA, καθώς η εμπλοκή της United Group στην ιδιοκτησία του σταθμού έχει φέρει αλλαγές, εντάσεις και πιθανές αποχωρήσεις. Όλα δείχνουν ότι ο «εμφύλιος» μόλις ξεκίνησε.

Media
Media: Alpha : Βάζει τέλος ο Άκης Πετρετζίκης

Alpha : Βάζει τέλος ο Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι με δύο ξεχωριστά επεισόδια του «Kitchen Lab», το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:40, παρουσιάζοντας πιάτα με άρωμα Ελλάδας και έμπνευση από την παράδοση αλλά και τη φαντασία.

Media
Media: Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Τέλος από τον ANT1 με μαραθώνιο επεισοδίων!

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Τέλος από τον ANT1 με μαραθώνιο επεισοδίων!

Τέλος για τη σειρά «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά»

Media