MEDIA

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 24/1: Φαίνεται η απουσία Πιλίδη!

Ο Γιώργος Πιλίδης λείπει, ο Άρης Σοϊλέδης τον αντικαθιστά επάξια, αλλά αυτό δεν θα είναι πάντα αρκετό.

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 24/1: Ο Γιώργος Πιλίδης λείπει, ο Άρης Σοϊλέδης τον αντικαθιστά επάξια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό.
Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 24/1: Ο Γιώργος Πιλίδης λείπει, ο Άρης Σοϊλέδης τον αντικαθιστά επάξια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 24/1: Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι η πιο αξιόπιστη πηγή νικών για τους Διάσημους. Γενικότερα στο Survivor. Και που κατάφεραν να κερδίσουν ένα από τα δύο παιχνίδια χωρίς αυτόν επιτυχία είναι. Ο Άρης Σοϊλέδης θα κάνει επίσης τη διαφορά.

Άλλο να το ξέρουμε και να το λέμε μεταξύ μας, άλλο να υπάρχει και η στατιστική απεικόνιση. Εξαιρετική δουλειά σε ότι έχει να κάνει με τα Στατιστικά του Survivor φαίνεται πως κάνει ο λογαριασμός στο twitter Survivor Statistics GR. Υπάρχει μια πολύ καλή απεικόνιση της αγωνιστικής κατάστασης.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης που απουσιάζει στα τελευταία δύο παιχνίδια των διασήμων. Και μάλιστα είναι στην κορυφή με αρκετά ισχυρό δείγμα. Διότι στη δεύτερη θέση είναι ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Ωστόσο, είναι φανερό πως ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Ολυμπιακού αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

‘Ενας από τους πιο σημαντικούς πόντους που έχει πάρει ο Γιωρίκας

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 24/1: Εκπλήξεις στις γυναίκες

Ποια είναι η καλύτερη γυναίκα αγωνιστικά στο παιχνίδι; Η Βρισηίδα Ανδριώτου. Δεν της το είχαμε είναι η αλήθεια. Κι όμως. Με ποσοστό που ξεπερνά το 60% είναι πάρα μα πάρα πολύ ψηλά. Λίγο πιο πίσω είναι η Ασημίνα, η οποία το ξέραμε πως είναι παίκτρια υψηλού επιπέδου.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Κι αυτό δεν απεικονίζεται στους αριθμούς. Με άλλα λόγια, άλλο να έχεις αντίπαλό σου τον Θανάση Βισκαδουράκη που είναι τελευταίος στη λίστα και άλλο τον Πιλίδη, για παράδειγμα. Διότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στο 49%, όμως έχει παίξει πολλές φορές με τον Πιλίδη. Σχετικά λοιπόν όλα από ένα σημείο και μετά.

Δείτε το πίνακα με τα στατιστικά όπως έχουν ως τώρα

Exit mobile version