MEDIA

Survivor: Εκτός εαυτού η Μαριπόζα – «Ντροπή σου, είσαι και μάνα» (vid)

Survivor: Άρχισαν οι καβγάδες και στην παραλία των «Μαχητών», με πρωταγωνίστριες τις Έλενα Μαριπόζα και Σοφία Mαργαρίτη.

Survivor
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor: Άρχισαν οι καβγάδες και στην παραλία των «Μαχητών», με πρωταγωνίστριες τις Έλενα Μαριπόζα και Σοφία Mαργαρίτη.

Survivor: Στην παραλία των «Μαχητών», κάποιοι έκαναν δουλειές και μαγείρεψαν, ενώ άλλοι ξύπνησαν, έφαγαν και ξανακοιμήθηκαν. Η στάση των τελευταίων ενόχλησε τους πρώτους παίκτες, με τον καβγά να ακολουθεί σύντομα με αφορμή τη φωτιά.

Η Σοφία Μαργαρίτη, απευθυνόμενη στην Μαριπόζα και τον Κρις, τους ρώτησε για το εάν είχαν στον νου τους να μην σβήσει η φωτιά. Τότε, η Ελενα της είπε ότι «δεν το σκέφτηκε». Η συνέχεια στο Survivor 4 εκρηκτική, καθώς άρχισε να φωνάζει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι η Μαριπόζα θέλει να κάθεται να κοιμάται όλη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος περπάτησε στη νεροτσουλήθρα και… έριξε το Twitter!

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η Σοφία αναφέρθηκε στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor 4 και την κρίση πανικού που έπαθε η Μαριπόζα. «Στο αγώνισμα σε έπιασε τάχα κρίση πανικού», είπε η Σοφία, κάνοντας έξαλλη την νεαρή συμπαίκτριά της. «Ντροπή σου! Ντροπή σου! Είσαι και μάνα, ντροπή σου» φώναζε η Μαριπόζα.

Exit mobile version