MEDIA

Survivor highlights 5/5: Στα χέρια Εμμανουήλ και Βρισηίδα – Μαχαιριές σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ

Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο ξέφυγε πέρα από κάθε όριο σε εντάσεις, ενώ είχαμε και την αποχώρηση της Σοφιάννας.

Survivor highlights 5/5: Επεισοδιακό το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με την Σοφιάννα να αποχωρεί και Εμμανουήλ και Βρισηίδα να έρχονται στα χέρια!
Survivor highlights 5/5: Επεισοδιακό το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με την Σοφιάννα να αποχωρεί και Εμμανουήλ και Βρισηίδα να έρχονται στα χέρια!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor highlights 5/5: Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο Survivor, με την Σοφιάννα Αβραμάκη να είναι εκείνη που αποχωρεί τελικά από το  να αποχωρεί και τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Βρισηίδα Ανδριώτου να έρχονται στα χέρια και να «ανταλλάσσουν» βαριές εκφράσεις.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για την αποχώρηση στης Σοφιάννας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα το Sportime σας μετέφερε play by play την εξέλιξη στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor με το καθιερωμένο Live από οποίο μάθατε άμεσα ότι νικητές ήταν οι κόκκινοι με σκορ 10-4 επί των μπλε. Έτσι το έπαθλο με το ZIP-LINE και το πρωινό με τους χυμούς, τα κρουασάν και τα ταχίνια πηγαίνει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Survivor highlights 5/5: Άγριος καυγάς και «χυλόπιτα»!

Λίγο μετά διαβάσατε στην ιστοσελίδα μας το Survivor Twitter για τον χαμό που έγινε στην πλατφόρμα από τους φανατικούς του παιχνιδιού για τη «χυλόπιτα» στον Μαρτίκα και τον άγριο καυγά ανάμεσα σε Εμμανουήλ με Βρισηίδα που χάλασε κόσμο.

Το σπρώξιμο της παίκτριας των Μπλε προκάλεσε συσσωρευμένη ένταση στους Μπλε, οι οποίοι μετά την ήττα τους ήταν έξαλλοι ο ένας με τον άλλον.

Οι μισοί υποστήριζαν τη Βρι, οι μισοί τον Εμμανουήλ, ο οποίος έβγαλε στη φόρα του Άρη τα… άπλυτα στη φόρα. Φαίνεται, η δημοτικότητα που έχει ο Σοϊλέδης εξιτάρει τον Εμμανουήλ, ο οποίος ξέρει ότι αν βάζει σπιουνιές θα είναι πάντοτε στο προσκήνιο. Όσο μείνει τέλος πάντων.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι όσο εκείνος έδινε στις συνεντεύξεις του…. ψωμάκι στον κόσμο, ο Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ χοντρό, ΚΟΝΤΡΑ στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Εν πάσει περιπτώσει, τελείωσε το σκηνικό και μετά είχαμε το χρονικό μιας… χυλόπιτας.

Η «Βρι» παραδέχτηκε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας τη βλέπει παραπάνω από φιλικά και του σέρβιρε κρύα και ωμή τη χυλόπιτα!

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο του Survivor, εκεί που ούτε τότε τα βρήκαν Βρισηίδα και Εμμανουήλ, ενώ καταλήξαμε στο να αποχωρήσει η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor highlights 5/5: Δείτε παρακάτω την αποχώρηση και άλλα στιγμιότυπα

Exit mobile version