MEDIA

Survivor: Η Νικόλ Μαυρίδη κάνει διακοπές στο εξωτερικό! Δείτε που είναι!

Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.

Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor: Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στο Survivor 4 η Νικόλ Μαυρίδη περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές, στιγμές κάνοντας τις διακοπές της.

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη επέλεξε το εξωτερικό για τις φετινές τις διακοπές, και συγκεκριμένα την Ιταλία και μάλιστα επέλεξε να μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω οι εικόνες από τη γειτονική χώρα που ανέβασε η πρώην παίκτρια του Survivor είναι πολύ όμορφες.

Μεταξύ άλλων περιοχών που επισκέφτηκε, πήγε και στο Κάπρι το οποίο αποχαιρετά στη λεζάντα μιας εκ των αναρτήσεων που έκανε.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία γράφει στα ιταλικά για το πόσο αγαπά την Ιταλία, ενώ σε άλλη ανάρτηση τονίζει ότι αυτό είναι το πιο ωραίο παγωτό χωνάκι που έχει φάει ποτέ.

Δείτε παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κοιμήθηκε ενώ μιλούσε – Ανησυχία για την υγεία του (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Νέα γκάφα η ΕΡΤ, δεν μεταδόθηκε ο αγώνας του Γκιώνη

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

Exit mobile version