MEDIA

Survivor – Λιανός: Στα γυρίσματα Μαριαλένα – Σάκης είναι διακριτικοί – Στη ζούγκλα δεν ξέρω!

Ο Γιώργος Λιανός σε δηλώσεις του μίλησε για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor - Λιανός: Ο Γιώργος Λιανός σε δηλώσεις του μίλησε για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor – Λιανός: Ο Γιώργος Λιανός σε δηλώσεις του μίλησε για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor – Λιανός: H Μαριπόζα δήλωσε πως ο Σάκης και η Μαριαλένα μπορεί να παντρευτούν και κουμπάρος να είναι ο Ατζούν, ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Sfera 102,2 για τις εξελίξεις στο Survivor, που τις παρουσίασαν στο Open.

Aρχικά τόνισε αν περιμένανε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα ψηφίσει τον Σάκη Κατσούλη: «Δεν το περίμενα, αλλά τώρα μπαίνει στην ατομική φάση το πράγμα και φυσικό είναι να παίξουν και στρατηγικά. Λίγοι παίκτες είχαν σταθερή απόδοση, οι περισσότεροι κάνανε… κοιλιά.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος εκνευρίστηκε με τον Ασημακόπουλου που δεν παραδέχθηκε από την αρχή πως ήταν στρατηγική η κίνηση του. Γι’ αυτό έγινε όλη η φασαρία. Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο ομάδες μέσα. Δύο ομάδες άτυπες.

Πάντως μπλέκεται πολύ το πράγμα τώρα, γιατί οι δύο που είναι υποψήφιοι τώρα, ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης, αν κερδίσουν σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας, θα παραμείνουν υποψήφιοι. Θα μπορούν όμως να επιλέξουν ποιον θα έχουν απέναντι τους, στην ψηφοφορία του κοινού, γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας.

Γιατί πας και δίνεις έναν και μετά αυτός ο ένας αν επικρατήσει μπορεί να σε βάλει απέναντι του, ειδικά αν είσαι ο πιο αδύναμος στην ψηφοφορία».

Ενώ η αίσθηση του για την σχέση που έχουν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη είπε: «Δεν έχω καταλάβει, στα γυρίσματα πάντως είναι πολύ διακριτικοί. Στην ζούγκλα δεν γνωρίζω πως είναι μεταξύ τους. Στα γυρίσματα δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν κάτι ή δεν έχουν ειλικρινά.

Survivor – Τριαντάφυλλος: Φεύγει για να σώσει τον Σάκη; (vid)

ΠΑΟΚ: Πρωτοβουλία… συσπείρωσης από Βιεϊρίνια

Exit mobile version