MEDIA

Survivor: Λυγίζουν οι παίκτες στο συμβούλιο (vid)

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του και πλέον στην επιφάνεια βγαίνουν όλα τα συναισθήματα που έχουν βιώσει όλους αυτούς του μήνες. Survivor: Όλη η έντονη προσπάθεια, οι εντάσεις, οι καυγάδες, αλλά και οι όμορφες στιγμές, οι φιλίες, οι έρωτες. Όλα όσα έχουν βιώσει αυτούς τους μήνες στο Survivor 4 οι παίκτες βγαίνουν στο επεισόδιο της...

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του και πλέον στην επιφάνεια βγαίνουν όλα τα συναισθήματα που έχουν βιώσει όλους αυτούς του μήνες.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του και πλέον στην επιφάνεια βγαίνουν όλα τα συναισθήματα που έχουν βιώσει όλους αυτούς του μήνες.

Survivor: Όλη η έντονη προσπάθεια, οι εντάσεις, οι καυγάδες, αλλά και οι όμορφες στιγμές, οι φιλίες, οι έρωτες. Όλα όσα έχουν βιώσει αυτούς τους μήνες στο Survivor 4 οι παίκτες βγαίνουν στο επεισόδιο της Τρίτης (16/6).

Χαρακτηριστικές οι εικόνες που μας ήρθαν από το τρέιλερ και ειδικά όταν ο Ηλίας Μπογδάνος που μιλάει στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή.

Εξάλλου ο αποψινός στίβος μάχης μόνο εύκολος δεν είναι. Απαιτεί ισορροπία, ευστοχία και παρατηρητικότητα Ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο, που μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, θα τεθεί απόψε στην ψηφοφορία του κοινού;

Γνωρίζετε πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor;

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός: Σταματά την μπάλα μόλις στα 28 πρώην άσος του «τριφυλλιού»

Μίνα Αδαμάκη: Η Ειρήνη από τις «Τρεις Χάριτες» είναι σήμερα 76 χρονών

Ναυτικό: Έκαναν πλάκα οι Έλληνες στους Τούρκους – Έχασαν τον ελληνικό στόλο

Exit mobile version