MEDIA

Survivor Mαριαλένα: Πού την βρίσκει τόση ενέργεια ο Σάκης; Ποιος το είπε

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στην κορύφωσή του.

Survivor: Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στην κορύφωσή του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor: Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στην κορύφωσή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει φανατικός του Survivor 4, σχολιάζοντας καθημερινά μέσα από την εκπομπή του τα δρώμενα στον Άγιο Δομίνικο.

Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει στην τελική του ευθεία και ο γνωστός παρουσιαστής πήρε θέση για τα όσα είδαμε στα τελευταία επεισόδια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/6) ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο αλλά και το σερί νικών που πέτυχε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο παρουσιαστής μάλιστα απόρησε με τις αντοχές που έχει ο Κατσούλης, αφού μετά από τόσο καιρό, οι παίκτες παρουσιάζονται εξαντλημένοι.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα ο Μουτσινάς εκστόμισε επική ατάκα η οποία ακούστηκε στον «αέρα» της εκπομπής που κάνει στον ΣΚΑΙ που κάνει εκπομπή.

«Παίρνει τη μία ασυλία μετά την άλλη, είναι και λίγο κουραστικό. Αλήθεια, δεν κουράζεται ρε παιδιά ο Σάκης; Πού την βρίσκει τόση ενέργεια; Δεν κάνει τίποτα ας πούμε όλη μέρα με τη Ρουμελιώτη; Άραγε… ας πούμε, έχει γίνει Καλό Μεσημεράκι στο νησί», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Survivor: Δείτε το παραπάνω βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Χεζόνια απάντησε στις φήμες για Μπαρτσελόνα

Ελληνοτουρκικά: Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων (vid)

Μιλόγεβιτς: «Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα» -Τι είπε για μεταγραφές και Μελισσανίδη (vid)

Exit mobile version