MEDIA

Survivor Μαριαλένα σε Σάκη: «Δεν γίνεται να έχεις τον άνθρωπό σου λιπόθυμο και να πανηγυρίζεις μία ώρα»

Εκτός από τα παράπονα που η Μαριαλένα είχε κατά τη σχέση της με τον Κατσούλη, τα έχωσε προς τον νικητή του Survivor 4 και για έναν ακόμη λόγο.

Survivor: Εκτός από τα παράπονα που η Μαριαλένα είχε κατά τη σχέση της με τον Κατσούλη, τα έχωσε προς τον νικητή του Survivor 4 και για έναν ακόμη λόγο.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor: Εκτός από τα παράπονα που η Μαριαλένα είχε κατά τη σχέση της με τον Κατσούλη, τα έχωσε προς τον νικητή του Survivor 4 και για έναν ακόμη λόγο.

Survivor: Αυτή τη φορά η Μαριαλένα έβγαλε πολύ γκρίνια για ένα σκηνικό στο ριάλιτι επιβίωσης όταν ο Σάκης Κατσούλης πανηγύριζε, ενώ εκείνη ήταν… νοκ-άουτ. «Έλα – έλα σβήσε λίγο που ήρθες για μένα Άγιο Δομίνικο»

«Ήμουν ημιλιπόθυμη στον πάγκο και ο Σάκης πανηγύριζε μισή ώρα με την παρέα του». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθάρισε πάντως πως δεν ζήλευε τη Νικόλ. Όχι ότι την πίστεψαν πολλοί (στο 17:50 του βίντεο).

Πάντως οι σκηνές ζήλιας δεν σταμάτησαν εκεί αφού κάποια στιγμή η Μαριαλένα λέει στον Σάκη «… έλα – έλα σβήσε λίγο που ήρθες για μένα Άγιο Δομίνικο»

Πάντως υπήρξε κι ένα επικό σκηνικό, όταν Σάκης και Μαριαλένα διαφώνησαν για το ύψος της! Εκείνη ισχυρίστηκε πως είναι 1.64μ., εκείνος επέμενε πως είναι κοντύτερη και τελικά ο Κοψιάλης έφερε… μέτρο και τον έβαλε να την μετρήσει!

Οσο για το πόσο ύψος έχει τελικά η Μαριαλένα, δείτε το στο 24:00 του βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Φλάβια Ταμάγιο: Μοντέλο Playboy στη φυλακή για πορνεία και διακίνηση ναρκωτικών!

Βόμβα» πρώην παίκτη της Ρόμα ο Άρης! (vids+stats)

Κίτρινη κάρτα ΕΟΦ: Πως μπορείτε να αναφέρετε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες εμβολίων και φαρμάκων

Exit mobile version