MEDIA

Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Σε αυτό το βίντεο κλιπ θα παίξουν

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή θα παίξουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή θα παίξουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή θα παίξουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Αυτό το διάστημα ο Λευτέρης Πανταζής απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης στη βίλα του, παρέα με τον ήλιο και την πισίνα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα φιλοξένησε στην οικία του τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και, μάλιστα, υπήρξε η φημολογία ότι θέλει να τους παντρέψει αν τα ξαναβρούν.

Το τραγούδι θα έχει τίτλο «Τράβα τη σκανδάλη» και το βίντεο θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

Πριν από μερικές ημέρες ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Στην παρέα τους βρισκόταν και ο Μάκης Χρήστου, κοινός φίλος του Λευτέρη Πανταζή και του Σάκη Κατσούλη, καθώς και η κόρη του τραγουδιστή Κόνι Μεταξά.

Δείτε στο 38:26 του video την ατάκα που είπαν για το βίντεο κλιπ:

 

Διαβάστε ακόμη:

«Μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης! (vids+stats)

Κορονοϊός: Ανέβηκε ο αριθμός των διασωληνωμένων…

Survivor: Ξέσπασμα παίκτη – «Έφαγα μέχρι μυρμήγκια με ρύζι!»

Exit mobile version