MEDIA

Survivor spoiler 4/1: Όρκο νίκης οι Διάσημοι! Ποιος κερδίζει τον 1ο αγώνισμα ασυλίας;

Αγώνας ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές

Survivor spoiler 4/1: Αγώνας ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές
Συντάκτης: Γρηγόρης Κεντητός Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor spoiler 4/1: Αγώνας ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor spoiler 4/1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ελπίζω να είστε καλά, να απολαύσατε ακόμα μία επεισοδιάρα στο Survivor και να είστε έτοιμοι για την εβδομάδα ασυλίας. Σήμερα έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και το πρώτο συμβούλιο του Νησιού. Κοινώς το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο.

Ας τα πω άλλη μία φορά για να είμαστε εντάξει. Το κείμενο είναι spoiler. Κανονικό και με το νόμο. Πρόκειται για επεισόδιο που δεν έχει παιχτεί ακόμα στο «αέρα» του ΣΚΑΪ. Συνεπώς αν το διαβάσετε θα ξέρετε τι θα συμβεί απόψε. Σε ένα βαθμό. Δεν μπορούμε να τα λέμε και όλα. Λέμε όμως τα βασικά. Όσα πρέπει.

Η τηλεθέαση είναι στα ύψη. Δείτε τι νούμερα έκανε το επεισόδιο της Κυριακής για να καταλάβετε πως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Και που είστε ακόμα, αφού γίνονται διεργασίες για να έρθουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Κυρίως για τους Διάσημους, οι οποίοι αγωνιστικά μοιάζουν να έχουν πρόβλημα. Προβληματάρα.

Δεν κατάφεραν πάλι να κερδίσουν και πλέον το σκορ στις νίκες είναι 4-1 υπέρ των Διασήμων. Μπορείτε να δείτε εδώ τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πλέον η αφαγία θα αρχίσει να είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Θα φέρει νεύρα, εντάσεις και συγκρούσεις. Με μια τέτοια ξεκινάει το σημερινό επεισόδιο. Στην παραλία των Διασήμων.

Το spoiler του ΣΚΑΪ

Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται με το 1ο αγώνισμα ασυλίας. Ποια ομάδα θα το κερδίσει. Βλέπουμε τους Διάσημους να δίνουν όρκο νίκης στην παραλία τους. Θα καταφέρουν άραγε να πάρουν τη νίκη; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάλι πίκρα έχει για τους Διάσημους και γλύκα για τους Μαχητές.

Δείτε το τρέιλερ

Exit mobile version