MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 15/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί!

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Survivor spoiler αποχώρηση 5/3: Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star.
Survivor spoiler αποχώρηση 5/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor spoiler αποχώρηση 15/3: Αυτή η ψηφοφορία στο Survivor ήταν ξεχωριστή. Διότι, πρώτη φορά ήτα πέντε παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, δύο τα φαβορί να φύγουν. Ήταν σχεδόν απίθανο να μην αποχωρήσει ένας από αυτούς τους παίκτες από το Survivor All Star.

Ποια ήταν αυτά τα δύο φαβορί που έμοιαζε βέβαιο πως ένας από τους δύο θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Πάνος Κωνσταντινίδης και Τζο Μριδάκη. Κωνσταντίνος Βασάλος, Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος θα έβρισκαν τις ψήφους για να μείνουν στο Survivor. Με άλλα λόγια, οι δύο νέοι παίκτες θα κονταροχτυπιόντουσαν.

Δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος από τους δύο είχε περισσότερες ελπίδες να μείνει στο παιχνίδι. Ο καθένας είχε διαλέξει μια διαφορετική πορεία, αλλά ιδιαίτερη συμπάθεια ή ταύτιση το κοινό μαζί τους δεν έχει ως τώρα. Ούτε είναι παίκτες που βοηθούν την τηλεθέαση.

Οι ψηφοφορίες μας θα συνεχίσουν να τρέχουν μέχρι και πριν λίγο από την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, ΕΔΩ έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλoουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.

Οι ψηφοφορίες θα τρέχουν μέχρι και την ημέρα προβολής της αποχώρησης.

Survivor spoiler αποχώρηση 15/3: Αυτή αποχωρεί!

Στη χθεσινή ανάρτηση στο Sportime γράφαμε πως ένα μικρό προβάδισμα για να μείνει το έχει ο Τζο. Πολύ μικρό όμως. Διότι, το Survivor είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει και πολλά. Άρα θα επιβραβευόταν η… ίντριγκα;

Πέσαμε ξανά μέσα, κατά το ήμισυ. Ο Πάνος παρέμεινε στο παιχνίδι.

Η Τζο Μαριδάκη είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star. Αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, αυτό θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!

Exit mobile version