MEDIA

Survivor spoiler: Οριστικό! Μέσα ο Ρουβάς, μέσα ο νέος Τριαντάφυλλος; – Ποιοι τρεις μπαίνουν στο παιχνίδι!

Τα πρώτα Survivor spoiler είναι στη διάθεσή σας με τους πρώτους παίκτες που σιγούρεψαν τη θέση τους στον Άγιο Δομίνικο. Ένας από αυτούς είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Τα πρώτα Survivor spoiler είναι στη διάθεσή σας με τους πρώτους παίκτες που πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Ένας από αυτούς είναι ο Απόστολος Ρουβάς.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor spoiler θέλατε, Survivor spoiler θα έχετε. Από το Sportime φυσικά έρχονται οι οριστικές ανακοινώσεις σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα πάνε Άγιο Δομίνικο. Ένας από αυτούς θα είναι ο Απόστολος Ρουβάς, ο αδερφός του Σάκη.

Σας είπαμε πως μέχρι την τελευταία στιγμή όλα είναι ανοικτά στο Survivor και αυτό είναι που συμβαίνει εν τέλει. Βέβαια, αυτή τη βδομάδα είναι που θα κριθούν όλα και θα κλείσουν όλοι οι διάσημοι. Οι Μαχητές, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, έχουν συμφωνήσει όλοι τους.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα πάει ο Απόστολος Ρουβάς. Τον είδαμε και τον γνωρίσαμε πέρυσι, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ήταν ο μάγειρας της Δανάης Μπάρκα. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μετακόμισε στο κανάλι του Φαλήρου και από εκεί θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο. Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είναι αρκετά αθλητικός και αναμένεται με τις μαγειρικές του ικανότητες να βοηθήσει και στα αγωνίσματα και στην καλύβα.

Survivor spoiler: Θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος;

Από τραγουδιστές μην έχετε παράπονο, θα έχουμε μπόλικους. Ο πιο γνωστός από αυτούς στο ευρύ κοινό θα είναι ο Βαλάντης. Όπως και ο Απόστολος Ρουβάς έτσι κι αυτός συμφώνησε οριστικά και θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο. Πάντα αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις και διάφορα διαδικαστικά θέματα όλων των παικτών.

Και το ερώτημα είναι φυσικά αν ο Βαλάντης θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος στον Άγιο Δομίνικο. Διότι ο Ντάφυ έβγαλε έναν χαρακτήρα που άρεσε πολύ στο κοινό και έφερνε και μπόλικη τηλεθέαση. Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά, για το πώς θα κολλήσει ο κάθε παίκτης.

Εκπρόσωπο από το τραγούδι θα έχει και το γυναικείο φύλλο με την Ελισάβετ Σπανού. Μια τραγουδίστρια με εκρηκτική παρουσία, καλλίγραμμο σώμα που εκτός από το τραγούδι μας έχει απασχολήσει και για τις σχέσεις της. Μία από αυτές ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο πρώην σύζυγος της Πάολο. Συμφώνησε κι εκείνη και πάει Άγιο Δομίνικο.

Θα υπάρχουν κι άλλα νέα μέσα στην ημέρα ασφαλώς. Πρόταση να σας θυμίσουμε έχει δεχθεί και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Πάλης. Γενικώς, θα υπάρξει και εκπρόσωπος από τον αθλητισμό. Μπόλικοι μάλιστα. Βολικάκης και Σοϊλέδης είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν άλλωστε.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για όσους κόπηκαν από το Survivor

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ο Βαλάντης και η ανάρτηση υπέρ Σφακιαννάκη που προκάλεσε αντιδράσεις

Survivor spoiler: Πως είναι σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου ο οποίος μπαίνει στο παιχνίδι!

Survivor spoiler: Οι ακατάλληλες πόζες της Μυριέλλας Κουρέντη στο Instagram

Exit mobile version