MEDIA

Survivor Twitter 15/3: Η Κάτια που έγινε «Αρθούρος», ο Terminator Τάκης και η Τένια Μακρή

Survivor Twitter 15/3: Χαμός έγινε στο Twitter με το Συμβούλιο του Νησιού
Survivor Twitter 15/3: Η Κάτια που έγινε «Αρθούρος», ο Terminator Τάκης και η Τένια Μακρή

Survivor Twitter 15/3: Το επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στo Survivor έδωσε τροφή στο Twitter για πολλά σχόλια και memes.

Για ένα ακόμα βράδυ, οι κόντρες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έλειψαν. Ίσα ίσα που εκτόξευσαν ξανά τη δημιουργικότητα των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το Συμβούλιο του Νησιού, η ανοιχτή αντιπαράθεση του Τάκη με τις Κάτια, Βρισηίδα και Ευρυδίκη, η ξαφνική αδιαθεσία της Βρισηίδας, αλλά και το όλο πολεμικό κλίμα έφεραν στο προσκήνιο πολλά σχόλια.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και με τη σειρά, γιατί θα… χαθούμε.

Survivor Twitter 15/3: Τα tweets της βραδιάς

Αρχικά, ας καταπιαστούμε με την αδιαθεσία που αισθάνθηκε η Βρισηίδα κάποια στιγμή στο Συμβούλιο του Νησιού και βγήκε εκτός να πάρει αέρα.

Τότε, η Κάτια Ταραμπάνκο που της συμπαραστάθηκε, την… έχρισε ιππότη. Ένα tweet από τα καλύτερα εδώ και καιρό, με την Κάτια να γίνεται Αρθούρος.

Στη συνέχεια, υπήρξε… ματς. Ο Τάκης να βγαίνει εκτός εαυτού, να φωνάζει, να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν προσέβαλε την Ευρυδίκη και κάπως έτσι να θυμίζει παλιές κοινωνικές εκπομπές.

Με μια πρόχειρη αναδρομή, ο παρακάτω χρήστης του Twitter μας θύμισε το «Από Καρδιάς» της Τένιας Μακρή.

Παράλληλα, πολύ θα χαμήλωσαν την ένταση της τηλεόρασής τους, μιας και ο Τάκης ακουγόταν σε κάθε γειτονιά στερεοφωνικά!

Φυσικά, λίγο νωρίτερα είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στα πιο light, το χαμόγελο του Άρη Σοϊλέδη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο.

Και τέλος, για να μην λέμε μόνο τον Κατσαούνη ότι δεν το έχει με τα ονόματα, πάρτε και το ορθογραφικό του Τάκη στο όνομα της Ευρυδίκης.

Βέβαια, πολλοί τον υποστήριξαν και τον δικαιολόγησαν για την έκρηξή του. Τόσο που έγινε αυτό το έπος

 

Το Συμβούλιο του Νησιού

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Χρήστος και Μαρίνα παίρνουν την καλύτερη εκδίκησης απο τον Άγη

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Χρήστος και Μαρίνα παίρνουν την καλύτερη εκδίκησης απο τον Άγη

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα «Παιχνίδια Εκδίκησης» του ANT1. Η Μαρίνα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του Χρήστου

Media
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Νότα βοηθάει την Χριστίνα να δραπετεύσει απο τη φυλακή

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Νότα βοηθάει την Χριστίνα να δραπετεύσει απο τη φυλακή

Τι θα γίνει με τη Νότα στον Άγιο Έρωτα...

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 19 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 19 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 18 Ιουλίου 2025.

Media
Media: Power Talk με Τατιάνα Στεφανίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Power Talk με Τατιάνα Στεφανίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Με μια νέα πρόταση στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Τατιάνα Στεφανίδου επανέρχεται με το Power Talk, μια εκπομπή με έμφαση στον ανοιχτό δημόσιο διάλογο και τη συμμετοχή του απλού πολίτη.

Media
Media: Φορολόγηση Netflix, Disney+ και Apple TV: Αθέμιτος ανταγωνισμός στην Ελλάδα

Φορολόγηση Netflix, Disney+ και Apple TV: Αθέμιτος ανταγωνισμός στην Ελλάδα

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας στην Ελλάδα διαμαρτύρονται για αθέμιτο ανταγωνισμό. Netflix, το Disney+, το Apple TV+ και το Amazon Prime Video δεν φορολογούνται.

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα σκοτώνει τους βιαστές της

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα σκοτώνει τους βιαστές της

Η Άννα επιστρέφει σοκαριστικά στον νέο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» και προκαλεί σεισμό με την απόφασή της να σκοτώσει εκείνους που τη βασάνισαν.

Media
Media: Αταίριαστοι ΣΚΑΪ: Αυλαία για καλοκαίρι – Πότε επιστρέφουν Κούτρας και Ντσούνος

Αταίριαστοι ΣΚΑΪ: Αυλαία για καλοκαίρι – Πότε επιστρέφουν Κούτρας και Ντσούνος

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος είπαν προσωρινά «αντίο» από τον ΣΚΑΪ, καθώς οι Αταίριαστοι έριξαν αυλαία για το καλοκαίρι. Πότε θα επιστρέψουν στην τηλεόραση και τι είπαν στους τηλεθεατές;

Media
Media: Grand Hotel ANT1: Αγνοείται ο Πέτρος μετά τον πυροβολισμό – Όλα όσα θα δούμε

Grand Hotel ANT1: Αγνοείται ο Πέτρος μετά τον πυροβολισμό – Όλα όσα θα δούμε

Σοκαριστικές εξελίξεις στο Grand Hotel, καθώς η τύχη του Πέτρου παραμένει άγνωστη. Μετά τον πυροβολισμό, η Αλίκη δίνει μάχη με τον χρόνο για να τον βρει ζωντανό.

Media
Media: Πρωινό Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι μένουν την επόμενη σεζόν – Όλα τα ονόματα του πάνελ

Πρωινό Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι μένουν την επόμενη σεζόν – Όλα τα ονόματα του πάνελ

Το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα μπαίνει σε τροχιά επανεκκίνησης, με το τρέιλερ της νέας σεζόν να γυρίζεται υπό άκρα μυστικότητα και τους συνεργάτες να κλειδώνουν για τη φθινοπωρινή πρεμιέρα.

Media