MEDIA

Survivor: Τζέιμς και Μπαρτζής φιλάνε την Άννα Μαρία Βέλλη

Μια φωτογραφία που θυμίζει κάτι από το… παρελθόν στο Survivor, όταν και οι τρεις τους έδιναν «μάχη επιβίωσης», ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη. «Διαφορετικό λουκ ίδια vibes», είναι η λεζάντα που παραθέτει η Άννα Μαρία Βέλλη και αν γυρίσει κάποιος στη δεύτερη φωτογραφία της σχετικής ανάρτησης, υπάρχει ανάλογο «σκηνικό» στο Survivor. Τζέιμς Καφετζής και Νίκος...

Μια φωτογραφία που θυμίζει κάτι από το... παρελθόν στο Survivor, όταν και οι τρεις τους έδιναν «μάχη επιβίωσης», ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μια φωτογραφία που θυμίζει κάτι από το… παρελθόν στο Survivor, όταν και οι τρεις τους έδιναν «μάχη επιβίωσης», ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Διαφορετικό λουκ ίδια vibes», είναι η λεζάντα που παραθέτει η Άννα Μαρία Βέλλη και αν γυρίσει κάποιος στη δεύτερη φωτογραφία της σχετικής ανάρτησης, υπάρχει ανάλογο «σκηνικό» στο Survivor.

Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης «σκάνε» ένα ταυτόχρονο φιλί στην καλή τους φίλη, όπως ακριβώς είχαν κάνει και λίγους μήνες πριν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι η Άννα Μαρία Βέλλη εξήγησε πως ναι μεν αισθάνεται τις ίδιες «δονήσεις» από την όμορφη χειρονομία των δύο αγοριών, όμως αυτό γίνεται υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες καθώς και οι τρεις τους περνούν πλέον ξέγνοιαστες στιγμές στην όμορφη Ρόδο.

Οπως ήταν αναμενόμενο τα λάικς και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με μια κοπέλα να αναφέρει προς την Άμι Γιάμι «Ποιος τη χάρη σου! 😉»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χεζόνια: Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα γυναικών και οι οπαδοί τον καλούν στη Λεωφόρο

Μόσιαλος: Δεν θα επηρεάσει τους εμβολιασμένους το τέταρτο κύμα όταν έρθει (vid)

Διέρρευσε πριν από λίγο: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Masterchef!

Exit mobile version