Δείπνο για την κριτική επιτροπή του X Factor διοργάνωσαν τα στελέχη του OPEN. Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος μίλησαν για το πολυαναμενόμενο talent show και περιέγραψαν τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους. «Θα είναι δύσκολο να μην σχολιάζω τους παίκτες, τώρα που θα παρουσιάζω», είπε η Δέσποινα Βανδή και...

Δείπνο για την κριτική επιτροπή του X Factor διοργάνωσαν τα στελέχη του OPEN. Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος μίλησαν για το πολυαναμενόμενο talent show και περιέγραψαν τα συναισθήματα και τις προσδοκίες τους.

«Θα είναι δύσκολο να μην σχολιάζω τους παίκτες, τώρα που θα παρουσιάζω», είπε η Δέσποινα Βανδή και χαρακτήρισε τον Γιώργο Θεοφάνους «Βίβλο του show».

Στο πόσο θα της λείψει από τη θέση του κριτή η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ ο Χρήστος Μάστορας είπε πως «θα κρίνω αυτό που ακούω και αυτό που βλέπω, πάντα καλοπροαίρετα και με την καρδιά μου».

Σαν τον δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος είπε πως νιώθει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος προειδοποίησε πως θα είναι σκληρός αλλά και δίκαιος κριτής. Στο backstage του show θα είναι ο Άρης Μακρής.