MEDIA

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που επέλεξε τελικά ο Αλέξης Παππάς!

Στο τέλος έφτασε ο δεύτερος κύκλος του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά να ανακοινώνει την κοπέλα η οποία κατέκτησε την καρδιά του στον χτεσινό τελικό.

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που επέλεξε τελικά ο Αλέξης Παππάς!
The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που επέλεξε τελικά ο Αλέξης Παππάς!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συναρπαστικός ήταν ο χτεσινός τελικός του The Bachelor όπου ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την κοπέλα με την οποία θα χτίσουν μαζί το μέλλον τους.

Το σόου του Alpha το οποίο μας κράτησε συντροφιά τους τελευταίους 4 μήνες, μπορεί να μην ήταν τόσο επιτυχημένο στην τηλεθέαση όσο η πρώτη του σεζόν ωστόσο υπήρξαν αρκετές στιγμές με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στον χτεσινό τελικό είδαμε μετά το ταξίδι των πρωταγωνιστών στη Ρόδο (όπου  ξεχώρισε η στιγμή όπου η Αθηνά NY ζήτησε φέτα στο πεντάστερο ξενοδοχείο) τον Αλέξη Παππά να πηγαίνει τις δύο κοπέλες του τελικού στην Σαντορίνη.

Οι δύο φιναλίστ του «The Bachelor» ήταν η εκρηκτική Αθηνά NY και η γοητευτική Άννα. Οι κοπέλες είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό και φαινόταν ότι ο Παππάς τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Μετά από την πολύμηνη μάχη που έδωσαν οι 2 τους για την καρδιά του «Bachelor» τόσο μεταξύ τους όσο και με τις υπόλοιπες 23 κοπέλες, στο τέλος η νικήτρια ήταν μία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Αθηνά NY! 

Ο Αλέξης Παππάς έκανε την απόλυτη ανατροπή και διάλεξε την Αθηνά για παρτενέρ του! Λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, με φόντο το υπέροχο τοπίο της Σαντορίνης, έδωσε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην Αθηνά NY και η κοπέλα φάνηκε πως το χάρηκε με όλη της την καρδιά!

Όσον αφορά τη χαμένη της χτεσινής ημέρας η οποία έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, η Άννα δεν πήρε καθόλου καλά την ήττα της!

Η 19χρονη Κύπρια ξέσπασε σε κλάματα μετά την επιλογή της αντιπάλου της ενώ άρχισε να λέει πράγματα όπως «δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ» και ότι μετάνιωσε που ανοίχτηκε τόσο στον Αλέξη. Η κοπέλα φαίνεται πως πληγώθηκε τόσο που έφυγε από το ξενοδοχείο που γινόταν τα γυρίσματα και κλαίγοντας περπάτησε στα στενά του νησιού.

Η πρώτη ανάρτηση της μάλιστα στα social media αφορούσε την ερωτική απογοήτευση καθώς ανέβασε στίχους από το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Exit mobile version