MEDIA

The Bachelor: Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor (vid)

Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «The Bachelor» και όπως φαίνεται ο νέος... Βασιλάκος θα είναι ο

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «έχει μέλι» - Αυτή η παίκτρια τον προσέγγισε ξανά!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι The Bachelor και όπως φαίνεται ο νέος… Βασιλάκος βρέθηκε από τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε εκπομπή, φαβορί για νέος Έλληνας στο «The Bachelor» είναι ο Χάρης Συντζάκης, μοντέλο και ηθοποιός. Φέτος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» και εκτός απροόπτου αυτός θα είναι ο… νέος Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μάλιστα το ποσό που θα λάβει ο επόμενος εργένης από το The Bachelor «ζαλίζει».

Ο Χάρης Συντζάκης έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος από το 2007 μέχρι το 2013, σε κατηγορίες νέων και έχει βγει δύο φορές Βαλκανιονίκης, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με δεύτερη διάκριση σε ένα από αυτά. Αν και το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή του (ύστερα από προτροπή ενός φίλου), ο απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους της γενιάς του.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές (Στέλιος Κουδουνάρης, Μάκης Τσέλιος, κ.α.), έχει φωτογραφηθεί από Αμερικανούς φωτογράφους για το διεθνή τίτλο Departures για ένα editorial βασισμένο στους πίνακες του Τσαρούχη, έχει κάνει δύο καμπάνιες Nike, Diesel, παπούτσια deximcrocks και πολλά διαφημιστικά.  «Μέσα από τα διαφημιστικά που έχω κάνει, ανακάλυψα πως μου αρέσει και η υποκριτική. Λένε πως αρκετές διαφημίσεις είναι σαν ταινίες μικρού μήκους», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό. 

Χάρης Συντζάκης: Παρακάτω όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε»

Exit mobile version