MEDIA

The Bachelor: Αποκαλύψεις από τη Σία για την εποχή που είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη

Τα είπε όλα η Σία από το The Bachelor, που μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη πριν από αρκετά χρόνια!

The Bachelor: Αποκαλύψεις από τη Σία για την εποχή που είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αποκαλυπτική ήταν η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Σία Βοσκανίδου, η οποία ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι.

Η πανέμορφη μελαχρινή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», μιλώντας για την εμπειρία της στο The Bachelor, τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το πρώτο της τραγούδι.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Σία.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει», είπε αλλά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη εξομολογήθηκε: «Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor spoiler 16/1: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Χωρίζονται οι ομάδες – Τότε θα το δούμε το «έργο»!

Survivor spoiler διαρροή 16/1: Στατιστικά! Όλες οι νίκες των παικτών, αναλυτικά! Στον… πάτο η Σαλαγκούδη!

Exit mobile version