MEDIA

The Bachelor: Πρώην παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Καινούργιου – Δείτε τι συνέβη! (vid)

Το «The Bachelor» τελείωσε για την Φαίη και εκείνη ξέσπασε κλάματα on air, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

The Bachelor: Πρώην παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Καινούργιου - Δείτε τι συνέβη! (vid)
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

The Bachelor: Η απόφαση του Αλέξη Παππά να διώξει την Φαίη από το σπίτι του Bachelor, κόστισε στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι του Alpha που ξέσπασε σε κλάματα μαθαίνοντας την αποχώρηση της.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που η Φαίη λύγισε μπροστά στην κάμερα, καθώς κάτι αντίστοιχο συνέβη, (αυτή την φορά on air), όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο λόγος όμως που συνέβη αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την απόφαση που πήρε ο Αλέξης Παππάς, όσο η συμπεριφορά των υπολοίπων κοριτσιών που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο και την προσέβαλαν συνεχώς για την εξωτερική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στη βίλα που με έχουν προσβάλλει για το σώμα μου, για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική απλά κάποιες κοπέλες με προσέβαλαν πολύ γι’ αυτό. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα μου το έκανε. Ήταν περισσότερο προσβλητική».

Δείτε τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα:

 

Exit mobile version