MEDIA

The Voice: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε ο Ατζούν στους Έλληνες κριτές

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι γνωστός για την διάθεση που έχει να κάνει δώρα σε παίκτες και κριτές των ριάλιτι στα οποία κάνει παραγωγές. Συνέβη και στο The Voice.

Ταξίδι υπερπαραγωγή, με σκάφος σε νησί της Τουρκίας, πήγε τους κριτές του The Voice ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ως ένα δώρο.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ταξίδι με πολυτελές σκάφος σε νησί στην Τουρκία, επιφύλαξε  ως δώρο-έκπληξη ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην ομάδα του The Voice. Σκοπός του τούρκου παραγωγού να ευχαριστήσει κόουτς για την επιτυχία που έχει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στην τηλεθέαση.

Έτσι όπως έγινε γνωστό η παρέα του The Voice βρέθηκε για ένα διήμερο στο Gocek, που είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή Fethiye στην επαρχία Muğla της Τουρκίας. Πρόκειται για θέρετρο με καταγάλανα νερά και ωραία φύση τα οποία ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους οι άνθρωποι του μουσικού ριάλιτι.

Το ταξίδι εκτός από βόλτες με σκάφος και βουτιές περιλάμβανε και και τραπέζια με εκλεκτά εδέσματα!

Στα πλάνα διακρίνονται η Έλενα Παπαρίζου με τον σύντροφό της, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Σάκης Ρουβάς απουσίαζε λόγω κάποιων υποχρεώσεων που είχε.

Δείτε παρακάτω πλάνα από το ταξίδι

 

Exit mobile version