MEDIA

The Voice: Η Παπαρίζου μπέρδεψε διαγωνιζόμενο με τον τραγουδιστή των Onirama!

Η Έλενα Παπαρίζου νόμιζε ότι στη σκηνή του The Voice τραγουδούσε ο τραγουδιστής των Onirama, αλλά έκανε λάθος!

The Voice: Η Παπαρίζου νόμιζε ότι τραγουδούσε ο Μαραντίνης, αλλά πήγε κουβά!
The Voice: Η Παπαρίζου μπέρδεψε διαγωνιζόμενο με τον Μαραντίνη!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε μια στιγμή απείρου κάλλους, η Έλενα Παπαρίζου μπέρδεψε τη φωνή ενός διαγωνιζομένου στο The Voice of Greece με τον τραγουδιστή των Onirama.

Ο Πατρινός, Παναγιώτης Χριστόπουλος επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι των Onirama. Ο «Χορός» ξεκίνησε και η φωνή του διαγωνιζόμενου προκάλεσε σύγχυση. Κυρίως ο coach που μπερδεύτηκε ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Η χροιά του Παναγιώτη θύμιζει τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη, του frontman των Onirama. Βέβαια, η Έλενα νόμιζε ότι είχε έρθει ο ίδιος ο Μαραντίνης στη σκηνή του The Voice.

Δεν θα ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Στέλιος Ρόκκος, Δημήτρης Σταρόβας και πολλοί άλλοι έρχονται ως έκπληξη για τους coaches. Αυτή τη φορά βέβαια ήταν απλώς η συνέχεια των Blind Auditions

Η Έλενα Παπαρίζου γύρισε την καρέκλα της μαζί με τους Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη και πήρε… κουβά. «Είναι ο Θοδωρής» μονολογούσε συνεχώς και βλέποντας τον Παναγιώτη έπεσε έξω.

Αφότου τον γνώρισε, έφαγε και… χυλόπιτα. Ο Παναγιώτης επέλεξε να πάει με την ομάδα του Σάκη, με την ίδια να δηλώσει πως δεν το περίμενε αυτό.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Παναγιώτη:

 

Και όσα ακολούθησαν στη σκηνή του The Voice:

 

Exit mobile version