MEDIA

Τηλεθέαση 22/9: Μονομαχία χωρίς τέλος για Κατερίνα Καινούριου και Δανάη Μπάρκα

Μια μεγάλη μονομαχία χωρίς τέλος δόθηκε και χθες(21/9) για την πρωτιά στη τηλεθέαση, ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα!

Τηλεθέαση 22/9: Μονομαχία χωρίς τέλος για Κατερίνα Καινούριου και Δανάη Μπάρκα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τηλεθέαση 22/9: Μεγάλη μάχη δόθηκε για ακόμη μια ημέρα, χθες (21/9), στη πρωινή ζώνη, σύμφωνα με όσα έδειξαν τα νούμερα της τηλεθέασης, με την Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα να κονταροχτυπιούνται δίχως τέλος για την πρωτιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή που εν τέλει κατέκτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 20,6% , με την Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή Πάμε Δανάη, σε απόσταση αναπνοής, με 19,2%.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, το Πρωινό, το Breakfast@star, οι Αταίριαστοι και το Ποιος είναι πρωινιάτικα κινήθηκαν σε ρηχά νερά σημειώνοντας μονοψήφια ποσοστά.

Δείτε αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα της τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Κατερίνα – 20,6%

Πάμε Δανάη – 19,2%

Το Πρωινό – 7,6%

Breakfast@star – 7,5%

Αταίριαστοι – 7,5%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 17,3%

Πάμε Δανάη – 16,3%

Super Κατερίνα – 15,5%

Το Πρωινό – 9,6%

Breakfast@star – 6,7%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 4,9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Exit mobile version