MEDIA

Τηλεθέαση: Κάνουν θραύση «Οι Απαράδεκτοι» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022.

Τηλεθέαση: Τα νούμερα τηλεθέασης για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022. Κάνουν θραύση «Οι Απαράδεκτοι» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».
Τηλεθέαση: Τα νούμερα τηλεθέασης για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022. Κάνουν θραύση «Οι Απαράδεκτοι» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τηλεθέαση: Η Παρασκευή είναι μέρα των σήριαλ καθώς εκτός από τη «Φάρμα» τα κανάλια δεν έχουν παιχνίδια ριάλιτι στο πρόγραμμά τους. Έτσι στη μονομαχία των σειρών την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης έκοψαν και πάλι οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» με 29,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο!

Στη 2η θέση μια σειρά που παίζεται σε επανάληψη και έχει ζωή 30 και χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τους «Απαράδεκτους» που «χτύπησαν» 17,3% ενώ επίσης στην Prime Time το Φως στο Τούνελ ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής με 17%.

Καλά νούμερα στην τηλεθέασης και ο Αντώνης Κανάκης με την εκπομπή Βινύλιο που κάνει κάθε Παρασκευή. Οπως φαίνεται το σκάνδαλο με τον συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν επηρέασε αρνητικά ούτε το Ράδιο Αρβύλα ούτε τη δεύτερη εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Η τηλεθέαση για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 στο δυναμικό κοινό

Νωρίς το πρωί

Πρωινή ζώνη

Μεσημεριανή ζώνη

Απογευματινή ζώνη

Δελτία ειδήσεων

Τηλεθέαση: Prime time

Late Night

Η τηλεθέαση στην Prime time στο Γενικό σύνολο

 

Exit mobile version