MEDIA

Τηλεθέαση: Μάχη «σώμα με σώμα» για Survivor και MasterChef – Τι έκαναν Σασμός, Γη της ελιάς

Αναλυτικά η μάχη για την τηλεθέαση της Δευτέρας 14 Μαρτίου.

Τηλεθέαση: Μάχη «σώμα με σώμα» για Survivor και MasterChef - Τι έκαναν Σασμός, Γη της ελιάς
tiletheasi-15.3
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τηλεθέαση: Πολλές ήταν οι επιλογές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας (14/3), με τους τηλεθεατές να δυσκολεύονται να αποφασίσουν και τα κανάλια να δίνουν μάχες, με πιο χαρακτηριστική αυτή ανάμεσα σε Survivor και MasterChef.

Τα δύο προγράμματα συνεχίστηκαν και χθες, με το MasterChef να είναι αυτό που κέρδισε αυτή την άτυπη κόντρα με ποσοστό 17,5% το οποίο συγκέντρωσε το χθεσινό ανατρεπτικό επεισόδιο.

Από την πλευρά του το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίστηκε με ένα επεισοδιακό συμβούλιο γεμάτο ένταση και φωνές που έφερε στο Survivor το ποσοστό της τάξης του 16,8%.

Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να οδηγήσει ένα από τα δύο παιχνίδια στην κορυφή της prime time, εκεί όπου βρέθηκε με ποσοστό 22,4% για ακόμη μια φορά ο Σασμός που ευελπιστεί με τα επόμενα επεισόδια να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Η τηλεοπτική σειρά του Alpha αποδεικνύεται απόλυτος κυρίαρχος στην μυθοπλασία με μοναδικό ανταγωνιστή της την Γη της ελιάς, με την ιστορία από την Μάνη να φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα στο Mega, ολοκληρώνοντας την χθεσινή βραδιά στο 17,9%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Δευτέρα 14 Μαρτίου:

EARLY MORNING

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

PRIME TIME

LATE NIGHT

 

Exit mobile version