MEDIA

Τηλεθέαση: Στην κορυφή το J2US, τι έκαναν οι «Απαράδεκτοι» με Πέτρο Φιλιππίδη

Η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρώτη μέρα του 2022 (1/1).

Πρώτη μέρα του 2022 και τη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην κορυφή και με διαφορά το J2US.
Πρώτη μέρα του 2022 και τη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην κορυφή και με διαφορά το J2US.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τηλεθέαση: Πρώτη μέρα του νέου έτους το Σάββατο (1/1/2022) και όπως είναι φυσικό το τι έγινε στην μάχη για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Άλλωστε πολύς κόσμος λείπει από το σπίτι (ακόμη και την τελευταία διετία που ο Covid-19 έχει περιορίσει την έξοδο πολλών), ενώ και τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι διαφορετικά.

Έτσι πρώτο και με διαφορά στις προτιμήσεις του κοινού ήρθε ο τελικός του J2US, ένα πρόγραμμα που διήρκεσε πολλές ώρες, καθώς ξεκίνησε από τις 20:00 έως τις 02:30 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής. Συγκεκριμένα έκανε 19.6% με τους τηλεθεατές να

Από εκεί και πέρα στην Prime Time καλά τα πήγε και το Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Οι Απαράδεκτοι», παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει από τότε 30 χρόνια σχεδόν. Συγκεκριμένα «χτύπησε» 12,6%, ενώ σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media το γεγονός ότι σε κάποια πλάνα εμφανίζεται και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει «κοπεί» από τα προγράμματα όλων των καναλιών μετά τις σοβαρές καταγγελίες που αντιμετωπίζει.

Τηλεθέαση: Τα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 1/1/2022

Νωρίς το πρωί

Πρωινή ζώνη

Μεσημεριανή ζώνη

Απογευματινή ζώνη

Δελτία ειδήσεων

Τηλεθέαση: Prime time

Exit mobile version