MEDIA

Τηλεθέαση: Τα πάνω-κάτω στην πρωινή ζώνη – «Αφεντικό» στα σήριαλ ο «Σασμός»

Αλλαγή στην κορυφή όσον αφορά τη μάχη στην Τηλεθέαση στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη.

Αλλαγή στην κορυφή όσον αφορά τη μάχη στην Τηλεθέαση στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου σάρωσε τους αντιπάλους της!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η πρωινή ζώνη απέκτησε νέα «βασίλισσα» στην τηλεθέαση; Δεν αποκλείεται καθώς η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Super Katerina έριξε… σκόνη στις υπόλοιπες εκπομπές που παίζουν απέναντί της, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η όμορφη παρουσιάστρια στη ζώνη 10-1 άφησε πίσω τους αντιπάλους της από 6 έως και πάνω από 10 μονάδες!

Εξάλλου σταθερά ανοδική πορεία παρουσιάζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έκανε ένα από τα καλύτερα ποσοστά της με την εκπομπή «Style me up» me 12/%.

Βεβαίως στη μεσημεριανή ζώνη και με ποσοστό πάνω 25% η Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ ήταν με διαφορά η «αρχηγός» στην τηλεθέαση.

Στα σήριαλ ο «Σασμός» στον οποίο και τα επόμενα επεισόδια η δράση θα είναι καταiγιστική όπως σας ενημέρωσε το  Sportime, παραμένει το «αφεντικό».

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη (17/11) ο «Σασμός» «χτύπησε» 27,7% στα μηχανάκια της AGB, με τη «Η γη της ελιάς» και τις Άγριες Μέλισσες να ακολουθούν με απόσταση, αλλά ικανοποιητικά νούμερα. Συγκεκριμένα με με 20,4% και με 19,7 αντίστοιχα.

Με ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενες «πτήσεις» του οι «Ράδιο Αρβύλα», έπεσαν μια μονάδα κάτω από το 20%.

Εξάλλου στην ζώνη «Late Night» o Γρηγόρης Αρναούτογλου τα βρήκε «σκούρα» από την ξένη ταινία στο Star «Deadpool»,

Τηλεθέαση για την Τετάρτη (17/11/2021)

Αναλυτικά η τηλεθέαση ανά ζώνη:

Νωρίς το πρωί

Πρωινή ζώνη

Μεσημεριανή ζώνη

Απογευματινή ζώνη

Δελτία ειδήσεων

Prime time

Late Night


Τηλεθέαση: Συνολικό μερίδιο ημέρας στο κοινό 18-54

ALPHA: 15,6%

ΑΝΤ1: 15,1%

MEGA: 12,6%

OPEN: 3,4%

STAR: 11,5%

ΕΡΤ1: 4%

ΣΚΑΪ: 9,2%

Exit mobile version