MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης πιάνει Πέτρο και Ειρήνη εκεί που δεν το περιμένουν

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από το Ναυάγιο καθώς Πέτρος και Ειρήνη βρίσκονται μόνοι στην Κρήτη.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης πιάνει Πέτρο και Ειρήνη εκεί που δεν το περιμένουν
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εξελίξεις ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Πέτρο φέρνει το ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια με τους δύο ερωτευμένους να βρίσκονται μόνοι τους στην Κρήτη μακριά από τον Ιπποκράτη.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται ανατρεπτική κορυφώνοντας την τηλεθέαση με την αγωνία να κορυφώνεται όταν ο λιμενικός εντοπίζει τους δυο τους μαζί στην Κρήτη αλλά και όχι μόνο.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης πιάνει Πέτρο και Ειρήνη

Ειρήνη και Πέτρος συναντιούνται στην Κρήτη μακριά από όλους κι από όλα και αποφασίζουν να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές που στερήθηκαν καθώς η Ειρήνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ιπποκράτη.

Την ίδια ώρα όμως, ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει το παράνομο παρελθόν του Πέτρου αλλά και πως εκείνος βρίσκεται στην Κρήτη. Υπό τον φόβο να είναι οι δυο τους, ο λιμενικός τα παρατάει όλα και φεύγει εκτάκτως για Κρήτη χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Ο Ιπποκράτης θα εισβάλλει στο σπίτι του Στέλιου και θα τους πιάσει μαζί. Οι δυο τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη συνάντησή τους αλλά εκείνος δεν πιστεύει στο τυχαίο της συνάντησης.

Η σύγκρουση ανάμεσα σε Πέτρο και Ιπποκράτη είναι αναπόφευκτη. Ο Πέτρος τον κατηγορεί για κλέφτη και αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι εκείνος έβαλε τους αγνώστους να της επιτεθούν και να κλέψουν τα αρώματα. Ο λιμενικός όμως βγάζει τότε τον άσο από το μανίκι του και αποκαλύπτει στην Ειρήνη το εγκληματικό παρελθόν του Πέτρου.

Σοκαρισμένη από όσα ακούει, την επόμενη ημέρα η Ειρήνη κανονίζει να βρεθεί με τον Πέτρο και εκείνος της εξομολογείται για πρώτη φορά όλη την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Μαριάννα τρέμει την Ειρήνη – Αυτός είναι ο λόγος

Τηλεθέαση: Πάνω από 40% ο αγώνας Γεωργία – Ελλάδα – Πάγωσαν MEGA – ANT1

Survivor highlights 27/3: Χαμός με την κόντρα Τζέιμς και Παππά – Ο Σταμάτης συνεχίζει την επίθεση στον Τζέιμς!

Exit mobile version