MEDIA

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στασινόπουλος και Στάσα ζουν κρυφά τον έρωτα τους

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον ALPHA.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στασινόπουλος και Στάσα ζουν κρυφά τον έρωτα τους
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στη συνέχεια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή του Στασινόπουλου και της Στάσας.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στασινόπουλος και Στάσα ζουν κρυφά τον έρωτά τους

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Ιουλίας φέρνουν αναστάτωση στο αρχοντικό και προκαλούν νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Γιωργίκη και στην Χάδω.

Η Αλεξάνδρα, μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της μητέρας της, έχει μια πρόταση να της κάνει, την ίδια ώρα, που η Δέσπω, βρίσκει την ευκαιρία να συνεχίσει να γυροφέρνει τον Προβιό, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Στάσας.

Την ώρα που εν μέσω της αποκάλυψης της εγκυμοσύνης, η αγωνία για την οικογένεια Σκούταρη κορυφώνεται εν αναμονή των εξελίξεων, δίνεται η ευκαιρία στο Στασινόπουλο να έρθει ξανά κοντά στη Στάσα, που έχει την ανάγκη του.

Την ίδια ώρα η Βαγγελίτσα προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα κι είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους και μ’ όλα για χάρη του.

Ενώ, ένα μήνυμα που λαμβάνει ο Επιφάνειος στο μοναστήρι, ανοίγει ένα νέο μέτωπο και οδηγεί σε μια νέα «συμμαχία» που θα δρομολογήσει ανατρεπτικές εξελίξεις.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα κάνει αυτό που δεν έπρεπε-Τα χάνει η Ιουλία!

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Προξενεύονται Γρηγόρης και Φιλιώ

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στεφανία προειδοποιεί την Ιουλία για την Δέσπω

Exit mobile version