MEDIA

Τσουκαλάς – Οπαδός… τόλμησε να του πει: «Τον Πρίαμο δεν τον κλείνουν!» κι έγινε το έλα να δεις!

Το τι έχει βιώσει ο Τάκης Τσουκαλάς στα τόσα χρόνια που κάνει την εκπομπή «Άντε Γεια» πάνω-κάτω το έχουμε διαπιστώσει όλοι. Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ξέφυγε σε πρωτόγνωρα επίπεδα, ακόμη και για την εκπομπή «Άντε Γεια». Κι αυτό καθώς ο Τάκης Τσουκαλάς είδε να εκτυλίσσεται μπροστά ολόκληρος ο… Τρωικός πόλεμος! Ναι καλά ακούσατε....

Το τι έχει βιώσει ο Τάκης Τσουκαλάς στα τόσα χρόνια που κάνει την εκπομπή «Άντε Γεια» πάνω-κάτω το έχουμε διαπιστώσει όλοι.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το τι έχει βιώσει ο Τάκης Τσουκαλάς στα τόσα χρόνια που κάνει την εκπομπή «Άντε Γεια» πάνω-κάτω το έχουμε διαπιστώσει όλοι.

Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ξέφυγε σε πρωτόγνωρα επίπεδα, ακόμη και για την εκπομπή «Άντε Γεια». Κι αυτό καθώς ο Τάκης Τσουκαλάς είδε να εκτυλίσσεται μπροστά ολόκληρος ο… Τρωικός πόλεμος!

Ναι καλά ακούσατε. Βγήκαν κατά σειρά ακροατές με τα ονόματα Μενέλαος, Πρίαμος και Αγαμέμνων και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν ήθελε πολύ ώστε να «ανάψει» ο Τάκης.

Αρχικά αντιμετώπισε το γεγονός με περισσή ψυχραιμία (για Τσουκαλάς) κάνοντας χιούμορ, όταν όμως ο… αυθάδης Πρίαμος εκστόμισε την ατάκα «Τον Πρίαμο δεν τον κλείνουν!», έγινε το έλα… να δεις!

Απολαύστε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μανωλης Καντάρης: 10 χρόνια από τη μέρα που 4 παιδιά έχασαν τον πατέρα τους για μια κάμερα από αλλοδαπούς

Super League (Διαιτητές 9η αγωνιστική πλέι οφ): Φωτιάς στο «Καραϊσκάκης», Ούγγρος στο «Βικελίδης»

 

Exit mobile version