MEDIA

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξανά σε δίκη ο Μένιος Φουρθιώτης για υπεξαίρεση 200.000 ευρώ

«Στο σκαμνί» ο Μένιος Φουρθιώτης. Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000 ευρώ!

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης. Μια φιλία που πλέον έχει μετατραπεί σε δικαστικό πόλεμο. Τώρα έρχεται ακόμη ένα επεισόδιο.
«Στο σκαμνί» ο Μένιος Φουρθιώτης. Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000 ευρώ!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φρουρθιώτης. Μια σχέση που έχει περάσει από 40 κύματα. Μια φιλία που πλέον έχει μετατραπεί σε δικαστικό πόλεμο. Τώρα έρχεται ακόμη ένα επεισόδιο.

Κι αυτό διότι ο παρουσιαστής και μάνατζερ θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα (18/10) στο ειδώλιο για κλοπή 200.000 ευρώ από το σπίτι του μοντέλου και πρώην συνεργάτιδάς του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να μπήκε στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στα νότια προάστια της Αθήνας τον Αύγουστο του 2010, να άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της και να πήρε από μέσα 200.000 ευρώ.

Λέτε να έχουμε το δέκα το καλό; Η δίκη έχει αναβληθεί εννέα φορές μέχρι σήμερα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.

Μην ξεχνάμε, πως ο Φουρθιώτης είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση στις 5 Οκτωβρίου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Exit mobile version