MEDIA

Βινύλιο – Φρενίτιδα στο Twitter με το «Παλιό ΠΑΣΟΚ»: «Με ΠΑΣΟΚ μέχρι και ο Κανάκης είχε μαλλιά!»

Το βράδυ της Παρασκευής 20/1, το θέμα της εκπομπής «Βινύλιο» ήταν το «Παλιό ΠΑΣΟΚ» και όπως καταλαβαίνετε το Twitter... οργίασε με επικές αναρτήσεις.

Βινύλιο: Φρενίτιδα στο Twitter με το επεισόδιο - αφιέρωμα στο «Παλιό ΠΑΣΟΚ»: «Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ αυτά θα ήταν τα χαρτονομαντιλα».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το… έλα να δεις έγινε στο Twitter με την τελευταία εκπομπή του «Βινύλιο», που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ 1. Κι αυτό καθώς το θέμα ήταν το «Παλιό ΠΑΣΟΚ» και όπως καταλαβαίνει κανείς οι αναρτήσεις προκάλεσαν γέλιο μέχρι δακρύων!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αναφέρθηκαν στα… χρυσά χρόνια που το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή της χώρας (1981-1996), με τις αναφορές να είναι επικές.

«Με ΠΑΣΟΚ μέχρι και ο Κανάκης είχε μαλλιά!», έγραψε ένας χρήστης, «σατιρίζοντας» τον παρουσιαστή της εκπομπής «Βινύλιο», ενώ ένας άλλος παρέθεσε μια φωτογραφία με «500έυρα» σημειώνοντας πως «Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ αυτά θα ήταν τα χαρτομάντιλα»!

Ένας τρίτος πάλι σχολίασε πως: «Με Ανδρέα δεν ξέραμε τι χρώμα έχει το λαμπάκι της βενζίνης», ενώ κάποιος πρόσθεσε πως «150 ευρώ πρόστιμα ρίχναμε σε όσους δεν έβγαιναν το σαββατοβραδο»!

Βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που έριξαν το «καρφάκι» τους γράφοντας πως: «Ακόμη αυτά πληρώνουμε παιδιά».

Βινύλιο: Δείτε τις πιο επικές αναρτήσεις για την εκπομπή «Παλαιό ΠΑΣΟΚ»

Exit mobile version