ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Μεταναστευτικό – Σάμος: Κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από εταιρεία κέτερινγκ!

Έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας αποκαλύπτει πως εταιρεία κέτερινγκ στην Σάμο δεν αρκείται απλώς στην αποθησαύριση μέσω της πώλησης έτοιμων γευμάτων, αλλά «ανέλαβε» και την παράνομη μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα, και περιγράφει την σύλληψή τους σε φορτηγό της εταιρείας μέσα στον θάλαμο ψύξης των τροφίμων! Μεταναστευτικό: Πρόκειται για μία από τις εταιρείες που έχουν...
Μεταναστευτικό – Σάμος: Κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από εταιρεία κέτερινγκ!

Έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας αποκαλύπτει πως εταιρεία κέτερινγκ στην Σάμο δεν αρκείται απλώς στην αποθησαύριση μέσω της πώλησης έτοιμων γευμάτων, αλλά «ανέλαβε» και την παράνομη μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα, και περιγράφει την σύλληψή τους σε φορτηγό της εταιρείας μέσα στον θάλαμο ψύξης των τροφίμων!

Μεταναστευτικό: Πρόκειται για μία από τις εταιρείες που έχουν θησαυρίσει εισπράττοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους για την διατροφή των παράνομων μεταναστών που κατά χιλιάδες έχουν κατακλύσει τα σύνορα από τον Έβρο μέχρι την Στρογγύλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιλήνη: Mετανάστες επιστρέφουν στο νησί χωρίς τεστ κορονοϊού

Αλλά εκτός από την διατροφή τους, τελικά ανέλαβαν και την… μεταφορά τους, «εντελώς» παράνομη στην δεύτερη περίπτωση και εξελίχθηκαν σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα στην Σάμο φορτηγό αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας κατασχέθηκε, καθώς μετέφερε παράνομους μετανάστες, έχοντάς τους επιβιβάσει στο πλοίο της γραμμής, όπου και συνελήφθησαν σε αιφνιδιαστικό δειγματοληπτικό έλεγχο!

Ιδού και το σχετικό διαβιβαστικό της Ασφάλειας, όπου το φορτηγό της συγκεκριμένης εταιρείας είχε «φορτώσει» στον θάλαμο ψύξης, ένας Αφγανό και έναν Σύρο, τους οποίους μετέφεραν από την Σάμο στην Ελλάδα, με… Αλβανό οδηγό!

Μεταναστευτικό: Δείτε το σχετικό έγγραφο

Έχοντας πρόσβαση σε όλες τις δομές φιλοξενίας λόγω της ανάληψης της τροφοδοσίας, στήθηκε το κύκλωμα, το οποίο μετέφερε άγνωστο αριθμό, μέχρι σήμερα, παράνομων μεταναστών από την Σάμο (ελέγχεται και η διακίνηση σε άλλα νησιά) μέσα στα φορτηγά τροφοδοσίας, όπου απενεργοποιούσαν το σύστημα ψύξης και τους έβαζαν μέσα στον θάλαμο του ψυγείου, έχοντας την τέλεια απόκρυψη.

Γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στο ψυγείο του φορτηγού της εταιρείας, μεταφέρονταν παράνομοι μετανάστες! Τα κέρδη του κυκλώματος υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανά μήνα.

Και αντί να αποκλειστεί από όλους τους διαγωνισμούς η συγκεκριμένη εταιρεία, εξακολουθούν τα στελέχη της και μπαινοβγαίνουν στα στρατόπεδα των νησιών του Α.Αιγαίου, σαν να ήταν τα κεντρικά της!

Πηγή: Defencenet.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταναστευτικό – Σάμος: Κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από εταιρεία κέτερινγκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.