Δημήτρης Φιλιππίδης: «Haxtelu Enk! Η δική μου απάντηση: Το δικό μου ΟΧΙ!»

Ο Έλληνας ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Δημήτρης Φιλιππίδης, επέλεξε τον δικό του τρόπο για να καταγγείλει την… πλάτη που έχουν γυρίσει τα ελληνικά κανάλια στα όσα συμβαίνουν στην Αρμενία. Σε μια ανάρτηση που κατακεραυνώνει άπαντες που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης και σιωπούν για όσα υπομένουν καθημερινά οι Αρμένιοι, προχώρησε ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Έλληνας δημοσιογράφος και ανταποκριτής...

Ο Έλληνας ανταποκριτής στις ΗΠΑ, Δημήτρης Φιλιππίδης, επέλεξε τον δικό του τρόπο για να καταγγείλει την… πλάτη που έχουν γυρίσει τα ελληνικά κανάλια στα όσα συμβαίνουν στην Αρμενία.

Σε μια ανάρτηση που κατακεραυνώνει άπαντες που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης και σιωπούν για όσα υπομένουν καθημερινά οι Αρμένιοι, προχώρησε ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Έλληνας δημοσιογράφος και ανταποκριτής που ζει και εργάζεται για περισσότερα από 15 χρόνια τις Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nαγκόρνο Καραμπάχ: Τζιχαντιστής αποκαλύπτει μπόνους 100 δολαρίων για κάθε κομμένο κεφάλι Αρμενίου

Περιθωριοποιήθηκε για τις θέσεις του στο Μακεδονικό ζήτημα, αλλά με τις αμερικανικές εκλογές να είναι προ των πυλών του ζητήθηκε εκ νέου συνεργασία από μεγάλα κανάλια. Αρνήθηκε και εξήγησε το γιατί.

Haxtelu Enk!
Η δική μου απάντηση: Το δικό μου ΟΧΙ!

Δουλεύω ως δημοσιογράφος και ανταποκριτής στις ΗΠΑ από το 2003-4…

Posted by Dimitris Filippidis on Saturday, October 31, 2020