ΝΑΓΚΟΡΝΟ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Πανικός στην Τουρκία – Οι Αρμένιοι βομβαρδίζουν τουρκική βάση

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το είπε και το έκανε η Αρμενία και άρχισε να βομβαρδίζει περιοχές του Αζερμπαϊτζάν. Μία από τις περιοχές που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρμενίων είναι η αζέρική πόλη Γκάντζα, όπου σταθμεύουν τουρκικά F-16. H Αρμενία έστειλε πυραύλους της στην πόλη, καταστρέφοντας σπίτια και εγκαταστάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι απομάκρυναν για...
Ναγκόρνο Καραμπάχ: Πανικός στην Τουρκία – Οι Αρμένιοι βομβαρδίζουν τουρκική βάση

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Το είπε και το έκανε η Αρμενία και άρχισε να βομβαρδίζει περιοχές του Αζερμπαϊτζάν.

Μία από τις περιοχές που έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρμενίων είναι η αζέρική πόλη Γκάντζα, όπου σταθμεύουν τουρκικά F-16.

H Αρμενία έστειλε πυραύλους της στην πόλη, καταστρέφοντας σπίτια και εγκαταστάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας τα F-16 που διατηρούσαν στην περιοχή.

Iσραήλ: Συμφωνία με την Ελλάδα για τους τρομερούς πυραύλους Lora με κάμερα;

Επιβεβαίωση Sportime: Και το Ισραήλ στο παιχνίδι – Παίρνουμε τους δολοφόνους SPIKE NLOS

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναγκόρνο Καραμπάχ: Πανικός στην Τουρκία – Οι Αρμένιοι βομβαρδίζουν τουρκική βάση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.