ΝΑΓΚΟΡΝΟ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Nαγκόρνο Καραμπάχ: Τζιχαντιστής αποκαλύπτει μπόνους 100 δολαρίων για κάθε κομμένο κεφάλι Αρμενίου

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αποκρουστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με την δράση των τζιχαντιστών που έχουν οδηγηθεί από την Τουρκία στον πόλεμο Αζέρων με τους Αρμενίους. Τζιχαντιστής αιχμάλωτος των Αρμενίων αποκαλύπτει πως δίνεται δώρο 100 δολαρίων για κάθε κομμένο κεφάλι Αρμενίου. Ελληνοτουρκικά: Προσοχή! Τρελαίνουν τα drone τους ελληνικούς patriot Παντρεμένος, με πέντε παιδιά,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αποκρουστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με την δράση των τζιχαντιστών που έχουν οδηηγηθεί από την Τουρκία στον πόλεμο Αζέρων με τους Αρμενίους.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αποκρουστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφορικά με την δράση των τζιχαντιστών που έχουν οδηγηθεί από την Τουρκία στον πόλεμο Αζέρων με τους Αρμενίους.

Τζιχαντιστής αιχμάλωτος των Αρμενίων αποκαλύπτει πως δίνεται δώρο 100 δολαρίων για κάθε κομμένο κεφάλι Αρμενίου.

Ελληνοτουρκικά: Προσοχή! Τρελαίνουν τα drone τους ελληνικούς patriot

Παντρεμένος, με πέντε παιδιά, από Συρία, ο τζιχαντιστής που πολεμά στο πλευρό των Αζέρων, αναφέρει πως ο μισθός του είναι 2.000 δολάρια το μήνα.

Προφανώς ο τζιχαντιστής αναφέρεται στα κομμένα κεφάλια που εμφανίστηκαν να κρατάνε στα χέρια τους τζιχαντιστές σε κάποια βίντεο.

 

Exit mobile version