ΝΑΓΚΟΡΝΟ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Ρώσοι: Έριξαν 9 Bayraktar σε 48 ώρες – Tο Krasukha πετσοκόβει τους Τούρκους

Ρώσοι: Μέσα σε 48 ώρες ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 9 τουρκικά αεροσκάφη Bayraktar TB-2 που πετούσαν κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία. Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους από το Avia.pro, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ένα από τα νέα τους όπλα στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου – το σύστημα Krasukha (σ.σ. ομορφιά στα ελληνικά). Το ρωσικό σύστημα...

Ρώσοι: Μέσα σε 48 ώρες ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 9 τουρκικά αεροσκάφη Bayraktar TB-2 που πετούσαν κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία.
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ρώσοι: Μέσα σε 48 ώρες ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 9 τουρκικά αεροσκάφη Bayraktar TB-2 που πετούσαν κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση στην Αρμενία.

Σύμφωνα με Ρώσους δημοσιογράφους από το Avia.pro, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ένα από τα νέα τους όπλα στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου – το σύστημα Krasukha (σ.σ. ομορφιά στα ελληνικά).

Το ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Krasukha είναι μια εντελώς νέα στρατιωτική ανάπτυξη που τέθηκε σε υπηρεσία από τον ρωσικό στρατό το 2014 και η παραγωγή του ολοκληρώθηκε το 2010.

Bayraktar: ΣΟΚ στην Άγκυρα – Έριξαν ήδη 10 τουρκικά drones οι Αρμένιοι

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι εάν το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσίας συνεχίσει να λειτουργεί με παρόμοιο ρυθμό, η Άγκυρα και το Μπακού θα περιορίσουν σημαντικά την ανάπτυξη των τουρκικών drones , καθώς οι απώλειες αεροσκαφών αναμένεται να φτάσουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Ελληνοτουρκικά: ΣΟΚ – Ψήφισμα για την αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ στο Κογκρέσο

Διαβάστε ακόμα

Οruc Reis: Παράταση της NAVTEX έως τις 27 Οκτωβρίου – Κάτω τα όπλα την 28η Οκτωβρίου;

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα στήνει πλωτό τείχος για το Oruc Reis – Δεν θα περάσει ούτε… κουνούπι

Bayraktar: Βρήκαν τον μάστορά τους – Ρωσικό όπλο τα διαλύει

Exit mobile version