Μετά το τέλος του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (1-2), ο Αχιλλέας Μπέος τα… έχωσε με κόσμιο τρόπο στον Πορτογάλο διαιτητή για το γκολ του Εμβιλά!

Με ανακοίνωση των Θεσσαλών ξημέρωσε η Τρίτη (2/3) για τη διαιτησία του Φάμπιο Βερίσιμο στο ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 1-2.

«Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτού όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ήταν οφσάιντ! Είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Ελληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην «κυανέρυθρη» ανακοίνωση.

Το γκολ του Εμβιλά στο 83′ έκρινε την αναμέτρηση. Γκολ που για να μετρήσει χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR.

Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε τον βοηθό Δημητριάδη (Καστοριάς) να σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ στον Χασάν. Μετά από on field review, o Φάμπιο Βερίσιμο έδειξε σέντρα.

Τέρμα που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους και μετά το τέλος της αναμέτρησης, εντός των αποδυτηρίων.

Ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι να κατακυρώσει το γκολ υπερ των «ερυθρολεύκων», με κόσμιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος των Θεσσαλών χαρακτήρισε «ντροπή» την απόφαση του ρέφερι να μετρήσει το τέρμα του Εμβιλά: «Ντροπή σου, ήταν οφσάιντ», ήταν η ατάκα -στα Αγγλικά εννοείται – του προς τον ρέφερι ο οποίος κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να ανοίξει διάλογο με τον Αχιλλέα Μπέο.