ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θέλει πάνω από 1εκ. ευρώ από τη Nova

Ποιες είναι οι απαιτήσεις των Κρητικών από το συνδρομητικό κανάλι εν όψει της επιστροφής τους στη Super League
Ο ΟΦΗ θέλει πάνω από 1εκ. ευρώ από τη Nova

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο ΟΦΗ θα πετύχει φέτος τον στόχο του και θα επιστρέψει στη Super League. Οι Κρητικοί καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας πάντα στο μυαλό τους το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αφού όπως είναι γνωστό, τα συγκεκριμένα χρήματα αποτελούν το βασικό εισόδημα των ομάδων.

Κίνδυνος υποβιβασμού για τον ΟΦΗ «Βρέχει» λεφτά στον ΟΦΗ

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν επαφές και συζητήσεις ανθρώπων της ΠΑΕ με το συνδρομητικό κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι Κρητικοί επιθυμούν να κλείσουν συμφωνία που θα ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους. Δηλαδή να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν, όντας μία από τις πιο εμπορικές ομάδες της Ελλάδος.

Ωστόσο, το συνδρομητικό κανάλι είναι αυτή την στιγμή ο «δυνατός» της ιστορίας και προφανώς έχει το πάνω χέρι. Προς το παρών δεν συμφωνεί με αυτή την πρόταση. Όμως, ο ΟΦΗ δεν θέλει να πέσει το ποσό κάτω από το εκατομμύριο και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το ισχυρό brand name του συλλόγου.

Οι συζητήσεις θα κρατήσουν για λίγο διάστημα ακόμα, αφού η Nova είναι υποχρεωμένη να περιμένει και το τυπικό σκέλος της μαθηματικής επίτευξης της ανόδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΟΦΗ θέλει πάνω από 1εκ. ευρώ από τη Nova», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.