ΟΦΗ

Έμεινε Κρήτη ο ΟΦΗ εξαιτίας της σκόνης

Η αφρικανική σκόνη καθήλωσε τα αεροπλάνα στο Ηράκλειο
Έμεινε Κρήτη ο ΟΦΗ εξαιτίας της σκόνης

Προβλήματα στον ΟΦΗ δημιούργησε η Αφρικανική σκόνη που έχει κάνει και πάλι την εμφάνισή της στην Ελλάδα. Εξαιτίας της σκόνης ακυρώθηκαν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αναγκάζοντας έτσι την ομάδα του ΟΦΗ να παραμείνει εκεί και να μην ταξιδέψει προς την Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που καθαρίσει λιγάκι η σκόνη στην ατμόσφαιρα, η πτήση θα γίνει κανονικά το απόγευμα, με την αποστολή της ομάδας να μένει στη Θεσσαλονίκη και να μεταβαίνει από εκεί για τη Δράμα, όπου θα δώσει το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα. Μετά το ματς θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα θα επιστρέψει στην Κρήτη.

Σήμερα, με την ακύρωση της πτήσης, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου πήγαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και έκαναν εκεί την προπόνησή τους και θα περιμένουν να πετάξουν το απόγευμα για Θεσσαλονίκη.

Στο Βαρδινογιάννειο έκανε προπόνηση και ο Απόλλων Λάρισας, που αντιμετωπίζει αύριο στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έμεινε Κρήτη ο ΟΦΗ εξαιτίας της σκόνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.