×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ-«Πόλεμος» για το σήμα: Στηρίζουν τη διοίκηση οι οργανωμένοι!


    Γιώργος Παπαδόπουλος

ΟΦΗ-«Πόλεμος» για το σήμα: Στηρίζουν τη διοίκηση οι οργανωμένοι!. Θέση υπέρ της ΠΑΕ και του Μιχάλη Μπούση πήραν με...


Θέση υπέρ της ΠΑΕ και του Μιχάλη Μπούση πήραν με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ τονίζουν παράλληλα, για την υπόθεση αλλαγής του σήματος πως “είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες”.

Σε άλλο κομμάτι της ανακοίνωσης αναφέρονται σε “υποταγμένους πρασινοφρουρούς, κλέφτες και βιαστές” της κρητικής ομάδας. Παράλληλα αφήνονται σαφείς αιχμές για την ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων που ανακοίνωσε συνάντηση για την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί”

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας,που μας βρισκει αντίθετους,ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια,εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη “βροχή”χθές το βράδυ οι “χοχλιοί”αφήνωντας το καβούκι τους ύστερα απο μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

“Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι”,όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα,και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”,παράγοντες και συμβούλους.Ποιοί καλείτε;Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσαμπα είσοδο στο γήπεδο?Ποιούς καλείτε;;Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους?Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας??Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε.Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος.Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση,όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματίσμους μας αλλα και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν.Αυτό κάναμε και σημερα γιατί είμαστε παρών!Εσείς μα’ι’ντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρειτε ξαφνικα μπροστα σας!!!

Υ.Γ:Τη Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος
Αρχάνες club
OFI Germany fans
OFI UK

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα