ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενστάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου

Υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη (24/10) στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου.
Ενστάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου

Προθεσμία μέχρι την προσεχή Τετάρτη (24/10) προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα πήραν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, μετά τη σημερινή (22/10) εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κατέθεσε μία σειρά από ενστάσεις, για κακή σύνθεση Δικαστηρίου, αρμοδιότητας της Επιτροπής, καταχρηστικής ασκήσεως προσφυγής. Στο πλευρό του Χριστοδουλόπουλου, τάχθηκε τόσο ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) όσο και ο Ολυμπιακός.

«Ανήθικη και παράνομη πρακτική»

Οι νομικοί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσαν επίθεση εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου ανέφερε στην αγόρευσή του: «Τα έγγραφα που βρίσκονται κλειδωμένα σε συρτάρια, δεν συνιστούν συμβόλαια σύμφωνα με την νομοθεσία. Ήταν μία ανήθικη και παράνομη πρακτική από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτήν την παρανομία τώρα, η ΑΕΚ ζητάει να τη νομιμοποιήσετε. Ο Λάζαρος υπέγραψε ένα έγγραφο το οποίο, σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν είναι συμβόλαιο».

Η Άσπα Σουλούκου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα έγγραφο με ψεύτικη ημερομηνία. Το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 και έχει ημερομηνία 1-7-2018. Έχει υπογραφή του κ. Δέδε, ο οποίος τώρα είναι εκτελεστικό γραμματέας στην ΕΠΟ. Το συμβόλαιο κατατίθεται στη Σούπερ Λίγκα για νομικό έλεγχο. Για αυτό και δεν το κατέθεσε ποτέ η ΑΕΚ. Γιατί δεν θα πέρναγε από τον έλεγχο και δεν θα επικρινόταν. Κανείς δεν γνωρίζει ποτέ και εάν εκπληρώθηκαν οι όροι της αγοράς του από τη Βερόνα. Δεν αναφέρεται πουθενά πότε αποκτήθηκε κανονικά και όχι με δανεισμό».

Παρουσία Χριστοδουλόπουλου η εκδίκαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενστάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.