ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Καλή εβδομάδα επειδή κερδίσαμε»

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Άρης-Ολυμπιακός.
Μαρτίνς: «Καλή εβδομάδα επειδή κερδίσαμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευχαριστημένος για το γεγονός πως, το βράδυ της Κυριακής (4/11), ο Ολυμπιακός «απέδρασε» με νίκη από την έδρα του Άρη, ολοκληρώνοντας την εβδομάδα με τρίτο θετικό αποτέλεσμα (Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Άρης).

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας με απόλυτο σεβασμό για την ομάδα του Άρη: «Πραγματικά ήταν μία καλή εβδομάδα αυτή για εμάς, κυρίως επειδή κερδίσαμε. Ξέραμε πως θα παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος και έχει προσανατολισμό μεγάλης ομάδας. Στήνει το παιχνίδι του, όπως το στήνουν οι μεγάλες ομάδες. Για αυτό και εμείς μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πολύ δυνατά. Είχαμε το απόλυτο πλεονέκτημα και δεν αφήσαμε καμία πρωτοβουλία στον αντίπαλο.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο μαχητικοί, δουλέψαμε πάρα πολύ, δείξαμε θέληση και αποφασιστικότητα, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που είχαμε και βάλαμε το γκολ, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία μας δυσκόλεψε πολύ. Το γνωρίζαμε αυτό εκ των προτέρων πως θα γινόταν. Ήταν μία ομάδα, η οποία ξέραμε πως θα μας δημιουργούσε προβλήματα, όπως έχει κάνει κόντρα σε όλους τους αντιπάλους της. Μία ομάδα, η οποία προσπάθησε να μας βάλει δυσκολίες, όμως εμείς είχαμε ξεκάθαρο στόχο, τον εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και έχει οργανώσει την ομάδα πάρα πολύ καλά».

Το βίντεο του Olympiacos TV με τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Τεράστιο διπλό με σκόρερ τον Χασάν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Καλή εβδομάδα επειδή κερδίσαμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.