ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το κάλεσμα εν όψει Ντουντελάνζ

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν δυναμική υποστήριξη από τους οπαδούς της ομάδας και κόντρα στους Λουξεμβούργιους.
Ολυμπιακός: Το κάλεσμα εν όψει Ντουντελάνζ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το ματς απέναντι στην Ντουντελάνζ, το βράδυ της Πέμπτης (8/11, 22:00).

Η Ντουντελάνζ δεν είναι και ο πιο εμπορικός αντίπαλος, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πολύ κόσμο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στη φάση των «32» του Europa League.

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας στο φαληρικό γήπεδο, σημειώνοντας στο μήνυμά τους: «Το “κάστρο” μας! Σας περιμένουμε όλους εκεί, την Πέμπτη, για να ζήσουμε ξανά θρυλικές βραδιές, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!».

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2376997418981927:0

Λίγο αργότερα, με νέα διαδικτυακή δημοσίευση, οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν στο σημαντικό διπλό επί του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο σύλλογος ανέβασε μία φωτογραφία, με τους παίκτες αγκαλιασμένους, δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Αχμέντ Χασάν, τονίζοντας: «Πάλεψε σαν… Θρύλος!».

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2377086925639643

Μπίμπαρς Νάτχο: Ο Game Changer των 433 λεπτών!

Ολυμπιακός: Το πλάνο και ο τσαμπουκάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το κάλεσμα εν όψει Ντουντελάνζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.